Belediyespor'dan kamuoyuna duyuru

TFF ceza verdi, Çorum Belediyespor teşekkür açıklaması yaptı. İşte kulübün 'son dakika' açıklaması

12 Ekim 2018 Cuma 12:24
Belediyespor'dan kamuoyuna duyuru

Çorum Belediyespor geçtiğimiz hafta misafir olduğu Halide Edip Adıvarspor Kulübü’ne Türkiye Futbol Federasyonu’ndan verilen cezaya karşılık kamuoyuna son dakika duyurusu yaptı. Çorum Belediyespor TFF’nin verdiği cezaya karşın kendilerinin ev sahibi takımdan memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti.

Belediyespor’un duyurusu şöyle: “ 07. 10. 2018 tarihinde İstanbul deplasmanında oynadığı Halide Edip Adıvarspor maçını Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan ve diğer yöneticilerle birlikte rakip takım başkanı Sedat Cengiz ile birlikte izlemiştir. HEASK Başkanı Sedat Cengiz, maç öncesi, sırası ve sonrasında yöneticilerimiz, futbolcularımız, seyircimiz ve  kafilemizde yer alan  herhangi biriyle en ufak bir sorun yaşamamıştır. Bununla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’un resmi internet sitesinde yer alan PFDK kararları bölümünde, “Müsabakada Halide Edip Adıvarspor Kulüp Başkanı Sedat Cengiz’in, “RAKİP TAKIM” mensubuna yönelik şiddetli saldırı nedeniyle takdiren 100 gün hak mahrumiyeti  ve  11.350 TL para cezası ile cezalandırması” ibareleri kullanılmıştır. Başta da söylediğimiz gibi Halide Edip Adıvarspor Kulüp Başkanı tarafından maç öncesi, sırası ve sonrasında yöneticilerimiz, futbolcularımız ve kafilemizden her hangi biri ile en ufak olumsuz bir diyalogu olmamıştır. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.