Belediyespor köprüyü geçemedi

Çorum Belediyespor Urfa deplasmanından golsüz dönüyor

19 Şubat 2018 Pazartesi 12:42
Belediyespor köprüyü geçemedi

Çorum Belediyespor bugün deplasmanda oynadığı maçta Karaköprü Belediyespor ile golsüz berabere kaldı… Kulüp Başkanımız Ömer Balaban’ın da izlediği maçta Yasin ve Yakup Yiğit’in vuruşları direkten döndü…



Ş.URFA’DAN 1 PUANLA DÖNÜYORUZ: 0-0

STAT: 11 NİSAN

HAKEMLER: Sinan Özcan , Kenan Özcan , Ertan Demirci

4.HAKEM: Erdi Çetin
ŞANLIURFA KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR: Ebubekir Alper Hamdi , Fatih , Mehmet Eksik , Hakan , Bilal , Rıdvan , Ahmet Buğrahan (Dk. 82 Fırat ), Metehan , Oğuzhan (Dk. 87 Hasan Basri), Alican (Dk.38 Ö.Faruk )
YEDEKLER: Fehmi, Ali, Mehmet Sayan, Cemal.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Ramazan , Yakup Kayış , İsmet , Yakup Yiğit , Doğukan , Emre Yüksektepe , Emre Okur (Dk.66 Salim ), Özgür (Dk. 66 Oğuzhan ), Abuzer , Doğan Can (Dk. 82 Mert ), Taner .
YEDEKLER: Sercan, Ertuğrul, Selim, M.Haktan
GOL: Yok.
SARI KARTLAR: Doğukan (Çorum Belediye)

Son Güncelleme: 19.02.2018 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2018-02-19 15:36:21

Dönmesinler Çoruma bu ne içerde dışarda puan kaybet kardeşim kovun gitsin hepsini yazık günah dalga geçiyorlar. Çorumsporun ahını aldılar ama hesabını vermeden bırakıp gittiler bıraktırıp gittiler hani 1.lig diyorlardı hedef yazıklar olsun haram olsun