Belediyespor’da duygu yüklü veda

Çorum Belediyespor’da Sedat Özbağ dönemi resmen sona erdi. Kırmızı Siyahlı takımda beş aydır görev yapan Sedat...

04 Mart 2014 Salı 14:44
 Belediyespor’da duygu yüklü veda

Çorum Belediyespor’da Sedat Özbağ dönemi resmen sona erdi. Kırmızı Siyahlı takımda beş aydır görev yapan Sedat Özbağ önceki akşam yönetim kuruluna sunduğu istifasının bu kez kabul edilmesinin ardından bugün veda yemeğinde Başkan Zeki Gül ve Yönetim Kurulu üyelerinin bazıları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Veda yemeğinde konuşan Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül. görev yaptığı süre içinde en sevmediği anın ayrılık olduğunu belirterek, Sedat Özbağ gibi karakterli ve düzgün bir hoca ile çalıştığı ve tanıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Ligde son haftalarda yaşadıkları düşüşün ardından Sandıklıspor maçından sonra kan değişikliğinin uygun olacağına karar verdiklerini belirten Başkan Gül ‘Bu noktada Sedat hocamda bizi rahatlattı ve istifasını toplantı öncesinde verdi.

Çorum Belediyespor’da beş aydır görev yapan Sedat Özbağ ise yemekte yaptığı konuşmada, kendilerine layık görülen görevi en güzel şekilde yapmanın çabası içinde olduklarını, iyi götürdükleri ligde son haftalarda bir kriz yaşadıklarını, bu krizi aşmak için yaptıkları çabaların sonuç vermemesi üzerine bu ayrılığın gerçekleştiğini söyledi. Özbağ futbolun içinde bu ayrılıkların hep olduğunu bundan sonrada olmaya devam edeceğini belirterek, Belediyespor’un sezon sonunda hedefe ulaşacağına inandığını belirterek başarılar diledi.

Kaleci Antrenörü Tufan Engin’de yaptığı konuşmada “iyi ki Çorum’da görev yapmışım. Böyle düzgün ve dürüst insanların görev yaptığı ve bulunduğu bir ili tanımaktan böyle bir başkanı tanımaktan dolayı son derece mutluyum. Her zaman sevgim ve saygım devam edecektir’ dedi.

Çorum Belediyespor yöneticileri Hakkı Öztabağ adlı hocayla görüşme yapacağı öğrenildi.








Son Güncelleme: 04.03.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165