Belediyespor’da yeni kararlar

Çorum Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu dün akşam toplanarak bir dizi kararlar aldı. Külüpten yapılan açıklamada...

24 Aralık 2014 Çarşamba 16:21
 Belediyespor’da yeni kararlar


Çorum Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu dün akşam toplanarak bir dizi kararlar aldı. Külüpten yapılan açıklamada, şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımın hedefe ulaşmak için tüm çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtilerek, şöyle denildi:


“2014-2015 futbol sezonunun ilk devresi 21 Aralık 2014 Pazar günü Saat 13.30’da kendi sahamızda oynadığımız Bursa Nilüferspor A.Ş. müsabakası ile tamamlanmış ve takımımız 2-0 kazandığı son müsabaka ile puanını 30’a çıkartarak ilk devreyi 4. Sırada tamamlamıştır.


Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan yönetimimiz bu hedefine ulaşmak adına tüm çalışmaları yapmaktadır ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir.


Bu bağlamda, 2014-2015 futbol sezonunun ilk devresinin sona ermesi ile birlikte Başkanımız Sayın Zeki GÜL genel kaptan ve teknik heyetten ilk yarı değerlendirme raporu istemiş ve genel kaptan ile teknik heyet raporunu birlikte hazırlayarak sayın başkanımıza sunmuştur.


Yönetim kurulumuz, teknik heyetin verdiği raporu değerlendirmek üzere dün akşam (23.12.2014) toplanmış ve yapılan toplantıda; 2014-2015 futbol sezonunda forma şansı bulamayan futbolcularımızdan, Muhammed Zahid Öztaş, Emre Biçer ve Onur Aksar’ ın önlerini açmak ve futbol oynama şansı bulabilecekleri bir takıma transfer olmalarına imkan sağlamak amacıyla  sözleşmelerinin karşılıklı sona erdirilerek serbest bırakılmalarına,


Kendi istekleri ile oynayabilecekleri başka bir takıma transfer olmak istediklerini yönetimimize bildiren futbolcularımızdan Ender Acar ve Kıvanç Salihoğlu’nun yönetim kurulumuzca belirlenen bonservis bedellerinin ödenmesi şartıyla transferlerine izin verilmesine, Teknik heyet raporu doğrultusunda takımdaki eksik mevkilere şartların müsait olduğu ölçüde gerekli transferlerin yapılması, 28Aralık 2014 Pazar günü yapılacak antrenman ile Çorum hazırlık döneminin sonlandırılarak futbolculara 3 Ocak 2015 Cumartesi gününde tekrar toplanmak üzere izin verilmesine, Devre arası kampının 3-14 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılmasına ve kamptan sonra futbolculara 17 Ocak 2015 Cumartesi günü Çorum da toplanmak üzere izin verilmesine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz tarafından alınan kararların tüm camiamıza hayırlı olmasını diler, ayrıca takımımızdan ayrılacak olan futbolcularımıza kulübümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında kendilerine başarılar diler, kamuoyuna saygıyla duyururuz.”




Son Güncelleme: 24.12.2014 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.