Belediye’ye dava açtı

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, eski stadyum alanındaki spor sahaları için Çorum Belediyesi’ne dava açtığını duyurdu.

17 Kasım 2022 Perşembe 16:37
Belediye’ye dava açtı

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, eski stadyum alanındaki spor sahaları için Çorum Belediyesi’ne dava açtığını duyurdu.
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, spor sahalarını kurtarmak için önceki gün İdare Mahkemesi’ne Çorum Belediyesi hakkında dava açtığını bildirdi.

Şahin, spor sahalarının gençlik ve Çorumlular için önemli olduğunu savunurken, bugüne kadar belediye başkanının ikna edilmesini beklediğini, camiadan kimsenin itirazı olmadığını, itirazı olanların da mazeretleri nedeniyle sessiz kaldıklarını, ancak kendisi gibi düşündüklerini aktardıklarını öne sürdü.

Dava gerekçelerini de özetleyen Şahin, o bölgenin yeşil alan değil spor sahalarına ihtiyacı olduğunu, imar değişikliğini sportif amaçlı millet bahçesi olarak tanıtarak algı oluşturulduğunu, kentin değişik yerlerindeki spor sahalarına çocukların gitme şansı olmadığını, gelseler bile trafik riski bulunduğunu iddia ederek, “Bu işin içinde ticari faaliyet ve rantlar da var. Belediyecilik yıkmakla değil yapmakla olur. Çorum büyüyor ve oralar bile yetersiz kalacak gelecekte. ASKF Disiplin Kurulu Başkanıyım ve Çorum’da yaşıyorum. Bu iş beni de ilgilendiriyor. Bakalım yargı ne diyecek? Siyasetin karışmadığı yargıya güvenim tamdır.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 17.11.2022 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2022-11-17 19:58:36

Koca Çorum'da bir tane yürekli İnsan çıkmış Tebrik ediyorum Teoman Bey..
İnşAllah Belediye Bu yanlıştan bir an önce döner

Misafir Avatar
Seni sevmem ama! 2022-11-19 21:14:25 @Fatih

Teoman Bey seni sevmem ama bu konuda tşk ederim bazı gereksiz siyasetçiler utanır belki diyecem ama arları çatlamış

Beğenmedim! (0)
Avatar
Aklın yolu 2022-11-18 07:55:51

VAllahi haklısın inşAllah başarırsın,yada yapacakları bahçeye kapalı kort tenis sahaları voleybol sahaları hatta masa tenisi sahaları bolca eklensin koşu parkuru var sanıyorum ancak güreş ve basketbol ayrıca futbol antrenmaları için ayrı ayrı sahalar düzenlenmeli kalan yerlerede en uygun dinlenme tesisleri özelleştirme olmadan belediye tarafından işletilmek üzere plan yapılması en uygundur.Avukat beyde bu hususta düşüncesi paraleldir sanırım.

Avatar
Ahmet 2022-11-18 00:19:49

Sporun rant değil gençliği kötü işlerden uzak tutan sağlıklı bir aktivite olduğunu bu kafa anlamaz. Bu kafanın anlayacağı şey Vodafone Arena'nın çeyreği kadar stadı neredeyse Vodafone Arena kadar maliyete yapmaktır.

Avatar
Vatandaş19 2022-11-17 18:02:17

Bununda işi yok heralde.. İş lazım

Misafir Avatar
İşine gelmedi mi? 2022-11-19 21:12:49 @Vatandaş19

Seninde işine gelmedi galiba kardeş.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Çorumlu 2022-11-17 20:30:06

İnsan merak ediyor. Çorumdaki kaçak yapılaşmaya karşı ne yaptı da şimdi kamunun icraatlarını engellemeye çalışıyor.

Misafir Avatar
ender 2022-11-18 11:11:58 @Çorumlu

Bu nasıl bir yorum?
Kaçak yapılaşmayla mücadele belediyenin işidir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2022-11-17 22:15:45

Yeşil alan olmasın diyor zaten kocaman bir tane var diyor gerek yok diyor. Şehre modern bir stad yapılmış eskiside miadını doldurmuş vede yeşil alan olacak ne güzel. Neyin mahkemesi

Avatar
Çorumlu 2022-11-17 23:53:47

Biraz yapıcı olursanız sayın Şahin,METROPOL arsasınada böyle taş koydunuz.Gerekçe neymiş,Çorum sadece METROPOL Arsasından teneffüs ediyormuş.Beyefendi bahabey çamlığı,yunus emre parkı,fuar alanı ayrı bir park engellediğiniz proje park cenneti.Biraz inandırıcı olun.Metropol mağdurlarının vebalini aldınız şahsınız ve CHP encümeni olarak.Kahraman gibi görünenleri Allah a havale ettik.

Avatar
ÖNERİ 2022-11-18 08:43:47

haber resmini görüyorsunuz öncelikle aradan geçen duble yolu kapatalım.
öğretmenevi önünden duble yol parkdan biraz alınacak tabiki
stad altındaki yolu da duble yol yapalım alt park ile üst par birleşecek çok büyük bir alan birazda yükselti olur ki güzelde pesaj çalışması neden olması altıda otopark bu arada bu bölgede halk pazarı yoktur. bununda gündeme gelmesi gerekli
ayrıca otopark sıkıntısı da mevcut bu arada gazi caddesi trafiği rahat akması için istanbuldaki metrobüs hattı gibi tek şerit 'in ticari araçlara yani otobüs, minibüs ve ticari taksilere tahsis edilmesi ve de park yasağı sağlanması yönünde bir şehir planlaması yapılmalıdır. KONUT SIKINTISI DA ayrıca Çorum için sorunların başında geldiği bilinmelidir.