Biçer'le ilk antrenman

Yeni Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Çorum Belediyespor'la ilk antrenmanına çıktı

06 Mart 2018 Salı 19:38
Biçer'le ilk antrenman

Çorum Belediyespor hafta sonu oynayacağı Tarsus maçının hazırlıklarına yeni teknik direktör Cüneyt Biçer nezaretinde devam etti.

Nazmi Avluca Sahası’nda saat 16.30’da başlayan antrenmanda tüm futbolcuları hazır bulundu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, el topu ve yarı sahada taktik çalışmayla sona erdi. Çorum Belediyespor Tarsus maçının hazırlıklarına yarın da sat 14.00’de aynı sahada yapacağı antrenmanla devam edecek. Öte yandan, bugün yapılan antrenmanla takımın başında ilk kez antrenmana çıkan Cüneyt Biçer’in yanı sıra yardımcılar Nadir Arıkan, Birant Yurttaş, Fatih Aktürk ve kaleci antrenörü Cem Yılmaz da göreve başlamış oldular.

Son Güncelleme: 06.03.2018 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-03-06 22:12:20

Çalışma tesislerini İskilip'e taşına Ormanlık yayla yeşillik ilçelere faydalı olur. İskilip'e spor tesisleri kavuşur. Trafik yok doğallık sadelikmiş gibi hava futbolcu içinde güzel olur kanısındayım. Olabilirim? Neden olmasın! Neden!

Avatar
Valdo 2018-03-07 08:45:22

Bu hocaların da sonu öncekiler gibi olur çünkü Belediyespor'da işten anlamayan yöneticilerin asıl amacı belediyenin çiftliğinden yararlanmak onlara bu fırsatı veren Zeki Gül'e hakkım haram olsun.