Bir anlaşma daha

Çorum Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Akın'dan sonra orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe ile imzalar atıldı

04 Haziran 2018 Pazartesi 16:23
Bir anlaşma daha

Çorum Belediyespor iç transferde Emre Yüksektepe’yle de anlaştı. 2017-2018 sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen yönetim, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün iç transferde savunma oyuncusu Akın Karaaslan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan kulüp yöneticileri  bugün de yaptığı görüşmeler sonrasında orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Emre, Çorum’u ve Çorum halkını çok sevdiğini dile getirerek, özlenen başarının yakalanması yolunda takıma en üst düzeyde katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Emre transferinin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulunan Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı ise, sezona güçlü bir kadro ile girmek için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti. İç ve dış transferde takıma katkı sağlayacağına inandıkları isimlerle görüşmelerinin devam ettiğine işaret eden Tatlı, “Yeni sezon transfer planlamasında hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyoruz. Tek amacımız takıma mutlak katkı sağlayacağına inandığımız isimleri kadromuza dahil etmek ve bu konuda hata yapmamak. Bunun için de yoğun bir mesai harcıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsunlar, onların istediği gibi mücadeleci, hırslı ve sürekli başarıyı arzulayan bir ekip kuracağımıza inanıyoruz. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi sonuçlanır “ diye konuştu.
EMRE YÜKSEKTEPE KİMDİR?
Aslen Giresunlu olan orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe, 29 Eylül 1991 İstanbul doğumlu. Futbola 2004 yılında İstanbul’un amatör takımlarından Altınovaspor’da başlayan tecrübeli futbolcu, burada gösterdiği performansın ardından Galatasaray’ın alt yapısına transfer oldu. 2011 yılında bu kulüpte profesyonel olan Emre, Atıker Konyaspor, Şanlıurfaspor ve İstanbulspor takımlarında kiralık olarak oynadı. 2014-2015 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer olan Ermre Yüksektepe, 2015-2016 sezonunda Çorum Belediyespor formasını giydi. 2016-2017 sezonunu İzmir’in 3. Ligdeki temsilcilerinden Tire 1922spor’da geçiren orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon başı  Çorum Belediyespor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon takım formasıyla 1’i Türkiye Ziraat Kupası maçı olmak üzere 29 maça çıkan Emre, 1 gole imza attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.