Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Çocuk Satranç Ligi Satranç Turnuvası sonuçlandı.
5-6 Nisan 2014 tarihlerinde Tevfik Kış Spor Satranç Salonu’nda düzenlenen yarışmalara 4 takım katıldı. İlk dört dereceye, takımlara ve sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce kupa ve madalya verildi.
Satranç İl Temsilcisi Hüseyin Karakuş, turnuvada birinci olan Belediye Spor Kulübü Takımının 30 Nisan-5 Mayıs 2014 tarihlerinde Çorum’da yapılacak olan Türkiye Çocuk Satranç Ligi Final yarışmalarına katılmaya hak kazandığını belirterek, “Belediye Spor Kulübü Takımına başarılar dileriz.” dedi.
Finaller 30 Nisan-5 Mayıs’ta
2013 - 2014 etkinlik dönemi Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri finallerinin 30 Nisan - 5 Mayıs 2014 tarihleri arasında Çorum Anitta Otel’de gerçekleştirileceğini kaydeden Karakuş, finaller ile ilgili tüm detayların turnuva sayfasında yer aldığını, ayrıntılı bilginin TSF ve Çorum Satranç web sitelerinde bulunduğunu söyledi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir