Bu ligte kral Doğan Can Davas

Cizrespor deplasmanında 5-1'lik farklı galibiyete 3 golle adeta damgasını vuran Doğan Can, grupta gol kralı

27 Kasım 2017 Pazartesi 00:25
Bu ligte kral Doğan Can Davas

Çorum Belediyespor’un dün Cizrespor deplasmanında 3 gol atarak 5-1'lik maça adeta damgasını vuran Çorum Belediyespor’un genç oyuncusu Doğan Can Davas, spor camiasında sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Çorum Belediyespor’un geçtiğimiz iki hafta yaşadığı sıkıntılı günlerden sonra dünkü galibiyet Çorum’a, Çorum Belediyespor’a ilaç gibi geldi. Cizre deplasmanında ilk dakikalarda gelen penaltı ile maça 1-0 yenik başlayan Çorum Belediyespor maçın geri kalan bölümünde toparlanmayı ve  ev sahibi takımın açıklarını iyi değerlendirmeyi bildi. 5-1'lik farklı galibiyette hiç kuşkusuz en büyük pay maçın 3 golünün sahibi Doğan Can Davas'ın oldu. Çorum Belediyespor’un Galatasaray’dan kiraladığı Doğan Can, maçın  4. dakikasında penaltıdan gelen golün cevabını 1 dakika sonra  vererek beraberliği yakaladı.  Ardından 33. dakikada Belediyespor’un ikinci golünü ağlara gönderdi. 74. dakikadaki golün sahibi ise yine Doğan Can’dı.

Doğan Can’ın Cizre maçında takım arkadaşlarının da desteğiyle gösterdiği performans haliyle dün sosyal medyada spor camiasının gündeminde ilk sıraya oturdu.

Çorum Belediyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç orta saha oyuncusu Doğan Can Davas’ın, 5-1 kazandıkları Cizrespor maçında hat-trick yaparak ligte 13 maçta 10 gole ulaştığı belirtildi.

Ayrıca 3. Lig 3. Grup’ta oynadığı 13 maçta 10 gol atarak gol krallığında zirvede yer aldığı vurgulandı.

Ve tabiki spor camiası sloganvari paylaşımı da ihmal etmedi. İşte Doğan Can’a yakıştırılan slogan; “Ne Keylor Navas, Ne Jesus Navas, Ne Iago Aspas. Bu ligte Kral Doğan Can Davas”.

Son Güncelleme: 27.11.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.