ÇESOB Voleybol Takımı çeyrek finalde

10 Nisan'da kutlanacak olan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası devam ediyor.

07 Mart 2015 Cumartesi 17:01
 ÇESOB Voleybol Takımı çeyrek finalde


10 Nisan'da kutlanacak olan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası devam ediyor.


Oldukça çekişmeli geçen kurumlar arası voleybol turnuvasında ÇESOB Voleybol Takımı rakibi Mecitözü Belediyespor'u 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.


Geçtiğimiz Cuma günü Atatürk Spor Salonu'nda ÇESOB Voleybol Takımı ile Mecitözü Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Uzun ve Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz da takip etti. Oldukça çekişmeli geçen maçta ÇESOB Voleybol Takımı rakibi Mecitözü Belediyespor'u 2-0 yenerek, turnuvada çeyrek finale çıktı.


ÇESOB Voleybol Takımı şu isimlerden oluşuyor: Murat Altıkaya, Ömer Yaşar, Zeynal Cember, Yasin Çevik, İbrahim Kekoğlu, Barış Kaynak, Burak Soydan, Bahadır Tekerek, Mehmet Cam, Tahsin Yüksel, Tuncay Türkoğlu ve Ömür Şentürk.



Son Güncelleme: 07.03.2015 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.