Ceylan'a kupa ile teşekkür ettiler

Türkiye ikincisi olan Çorum Spor İhtisas Kulübü Masa Tenisi Takımı, kendilerine destek sağlayan Milletvekili Ceylan'a kupa ile teşekkür ettiler.

19 Haziran 2021 Cumartesi 12:53
Ceylan'a kupa ile teşekkür ettiler

Türkiye ikincisi olan Çorum Spor İhtisas Kulübü Masa Tenisi Takımı AK Parti Çorum MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Ceylan'a kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Antrenör Mesut Kuşgöz, süper ligde oynayan erkek takımının Avrupa'da oynamaya hak kazandığını söyledi.

Ayrıca süper ligde oynayan bayan takımının klasmanı birinci olarak bitirdiğinin bilgisini veren Kuşgöz," İkinci ligdeki bayan takımımız da avarajla Türkiye ikincisi olarak bir üst lise yükseldi. Bunun yanında yıldız milli takımına 4, genç milli takımına 1 sporcu verme başarısını gösterdik. Şu anda sporcularımız Ankara'da kamp yapmaktadır. Bu sporcularımız ülkemizi temsilen 4 gün sonra Bulgaristan'a gidecekler" dedi.

Kuşgöz, bu başarıları elde ederken verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Ceylan'a teşekkür etti.

Milletvekili Ceylan, konuşmasına bu başarıları elde eden sporculara teşekkür ederek başladı.

Spor yapan gençlere destek sağlanmasının asli görevleri olduğuna vurgu yapan Ceylan, "Siz değerli evlatlarımızın her zaman destekçisi olmak ve imkan sağlamak bizim asli görevimizdir" dedi.

Kazanılan kupayı kendisine hediye etmelerinden dolayı antrenör ve sporculara teşekkür eden Ceylan, '"Spor ihtisas Çorum Takımımız, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2020- 2021 Suzan Özbek sezonunda 18 takım arasından 2. lig Türkiye 2.’si olup, 1. lige yükselmeye hak kazanan sporcu evlatlarımızın kazanmış oldukları kupayı tarafımıza hediye etmeleri bizleri onure etmiştir" diye konuştu.

Bundan sonra katılacakları müsabakalarda sporculara başarılar dileyen Ceylan, şöyle dedi; "Sizler ileride abileriniz ve ablalarınız gibi A Milli takımda yer alarak Ay Yıldızlı Bayrağımızı Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunlarında göndere çektirerek İstiklal Marşı’mızı okutturup hem Çorum’umuzun hem de Türkiye’mizin ve bizlerin gururu olacaksınız gözlerinizde o ışığı görüyorum. Yıldız- Genç Milli Takım seçme müsabakalarında 3 kız ve 2 erkek olmak üzere toplam 5 sporcumuz Milli Takıma kazandırarak 23/27 Haziran 2021 tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan şampiyonasında yarışmaya hak kazanmışlardır. Derece yapan sporcuları tebrik eden ediyorum. Başta Antrenör Kardeşimiz Mesut Kuşgöz olmak üzere sporcu kardeşlerimiz Sedef Kuşgöz, Derya Tuncal, Asude Banu Şimşek, Elif Sare Akdanalı, Zümra Sırıklı ve Nehir Bolat’ı tebrik ediyor başarılarının devamı diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.