Ceylan inceledi, Ağustos sonu teslim

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Olimpik Yüzme Havuzu tadilat inşaatını incelerken, havuzun Ağustos ayı sonunda tamamlanması bekleniyor.

28 Mayıs 2020 Perşembe 15:45
Ceylan inceledi, Ağustos sonu teslim

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Olimpik Yüzme Havuzu tadilat bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını inceledi.

Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Genel Meclisi Üyesi Ünal Halçacı ile birlikte bir süredir tadilat çalışması devam eden Olimyik Yüzme Havuzu’nda inceleme yaparak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’den son durum hakkında bilgi alan Milletvekili Ceylan,daha sonra Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Ceylan’ın incelemeleri sırasında yüzme havuzunun kapsamlı tadilatının koronavirüs salgını nedeniyle kısü süreli bir gecikme yaşandığı, inşaatın Ağustos ayı sonunda tamamlanacağı bilgisi verildi.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 19. Dönem Milletvekili Adnan Türkoğlu’nun zamanında ihale edilen, ancak tamamlanamayan Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamlamanın AK Parti iktidarına nasip olduğunu hatırlattı. Emeklerinden dolayı Adnan Türkoğlu’na da teşekkür eden Milletvekili Ceylan, şahsının da spora olan ilgisinden dolayı sık sık ziyaret ettiği havuzda en büyük eksikliğin yarışmaların yapılması için gerekli olan skorboard olduğuna işaret ederek, “Bunu eksikliği de 500 bin lira gibi bir ücretle tamamladık, bu sayede ulusal ve uluslararası yarışmalar artık şehrimizde yapılmaya başladı” dedi.

Her binanın olduğu gibi Olimpik Yüzme Havuzu’nda da tadilata gerek duyulduğunu anlatan Ceylan, 2019’un Eylül ayında 5 milyon lira ile ihalesi yapılan ve tadilat işlerine başlanılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda tadilatın yaşanan pandemi nedeniyle gecikmeli olarak devam ettiğini ifade ederken, çalışmalarda sona gelindiğini kaydetti.

Önümüzdeki bir aylık süre zarfında tadilat çalışmalarının sona ereceğinin altını çizen Ceylan, “Geçtiğimiz aylarda ihaleye çıkartılan ve bakıma alınan ve tadilat çalışmalarına başlanılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışmalar son aşamaya geldi. Daha erken tarihte tamamlanması düşünülen Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışmalar dünya genelinde yaşanan pandemi nedeniyle biraz yavaş yürüdü. Tadilat sırasında büyük çatı, soyunma odaları ve engelli asansörü komple tekrar yapıldı. Ancak son günlerde yapılan çalışmalarla tadilat çalışmalarında yaklaşık 1 aylık bir süre kaldı. Buna karşılık birçok gencimizin faydalandığı havuzda faaliyetler bu yaz döneminde başlayacak. Tadilat yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.05.2020 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samimi 2020-05-28 17:09:48

ASC Masken nerede. Sen Corona kurallarına uymadığı sürece ağzınla kuş tutsan nafile. Bu bir toplumsal kural, by bir sosyal kural bu bir devlet in koyduğu yasak. Devlet ise otoritedir. Gerisi boş. Bunlara sen uyumayınca güven sorunu olması normal. Ne yapsan hikaye

Avatar
Secaattin gül 2020-05-29 21:55:21

Bunlardan vekil oks ane olur olmasa ne olur sami ceylanın coruma faydadan çok zararı var

banner165