Ceylan ve Ahlatcı yeni stadyumda

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, yeni şehir stadını ziyaret ederek, Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer'den bilgi aldı.

21 Ağustos 2020 Cuma 14:32
Ceylan ve Ahlatcı yeni stadyumda

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı,Çorum Belediyesi’nin yaptırarak bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bir protokolle devrettiği şehir stadını ziyaret etti.

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan ile spor muhabirleri katıldı.

Şehir stadının gezilerek incelendiği ziyarette Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer’den son durum hakkında bilgi alındı. Ziyarette Ahlatcı, Ceylan ve Özcan birer konuşma yaparak taraftara mesaj verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2020-08-21 18:15:36

Fatih başkanım ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

Avatar
alp 2020-08-21 23:04:04

aylar geçti siz daha stad açaçaksınız, Anca oraya gider top çevirirsiniz.

Avatar
Deniz 2020-08-22 10:57:35

Milletvekili Ahmet sami ceylan daha ne yapacak Çorum un ne derdi sorunu var ise ilgilenen o çözen o ilgili yerlere ileten o var mı başka görünen kimse stat olmadı yetiş hastane olmadı yetiş yol bitmedi yetiş şu eksik bu noksan yetiş adamcağız yardımcı oluyor bana ne demiyor memleketim diyor gidermeye çalışıyor sorunlarını eleştirmek ile olmuyor her zaman takdir edilecek vakitte takdir edilmesi lazım Çorum un sorunları ile uğraşan tek vekil diğerlerini gören var ise söyleşin

Avatar
Sende olmasan 2020-09-01 08:26:11

Her olaya her yere yetişiyorsun, diğerlerinin duyurduklarında bile emeğin vardır. Açarsan eski hastaneyi sen açarsın Halkın adamı