Ceylan’a ‘çim’ teşekkürü

Nazmi Avluca sahası sentetik çim yapılıyor, ASKF Milletvekili Ceylan'a teşekküre gitti.

08 Mart 2023 Çarşamba 18:24
Ceylan’a ‘çim’ teşekkürü

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de ziyaret ederek, Ulukavak Nazmi Avluca sahasının sentetik çim yapılmasından dolayı teşekkür etti.

ASKF YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

ASKF Başkanı Ferhat Arıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Arslan, Mehmet Akif Akyol ve Cevat Yusuf Balcı ile birlikte Ahmet Sami Ceylan’ı odasında  ziyaret etti. ASFK Başkanı Ferhat Arıcı, kent merkezinde bulunan sahaların yıkılmasının ardından bakanlık ve belediye tarafından yaptırılan iki sahanın amatör futbola yetersiz kaldığını, atıl olarak duran Nazmi Avluca sahasının sentetik çim yapılması taleplerini anında yerine getirerek yapım sürecini başlatan Ahmet Sami Ceylan’a tüm camia adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

CEYLAN: ‘ÇORUM, AMATÖR SPORUN BAŞKENTİ  OLACAK’

Milletvekili  Ceylan da, ASKF Başkanı Ferhat Arıcı ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni yatırımlarla Çorum’u amatör sporların başkenti yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Ceylan, şöyle devam etti:‘İl ve ilçelerimizde yaptığımız ve devam eden spor yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Amatör spor kulüplerine destek olmak ve gençleri spora teşvik etmek için gereken tüm katkıyı sağlamaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Çocuklarımızın gençlerimizin ve şehrimizin sportif faaliyetlerine katkı sunmak önemli bir vazifemizdir. Amatör spor kulüplerimiz yalnızca birer sporcu değil aynı zamanda kültürlü ve disiplinle bireyler olarak yetişerek ülkesine ve milletine hizmet eden birer insan yetiştiriyorlar’ dedi.

5 MİLYON BEDELLE İHALE EDİLDİ

Ceylan’ın aktardığı bilgiye göre; 5 milyon lira bedelle ihale edilen Nazmi Avluca sahası çim olan zemini sentetik çim olarak değiştirildi ve ayrıca dört aydınlatma direği ile gerek maç gerekse antrenmanların gece yapılmasına uygun hale getirildi. Nazmi Avluca sahasına soyunma ve hakem odası yapımının da önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 09.03.2023 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğrucu 2023-03-08 19:49:26

Cebinden yaptırdı ise eyvAllah binlerce teşekkür.

Avatar
Akil tutulmasi 2023-03-09 07:52:02

Sen elindeki sahalari yik sonrada yenilerini yapicaz diye gezele dur Allah akil fikir versin devletin mali deniz !!!!
İs ehlinden cikti bunun hesabini Rabbim soracak elbet
Gerci simdide uyarisini yapiyor Rabbim kurakli sel deprem gibi ama anlayan yok

Avatar
Kadir 2023-03-09 11:59:30

Ferhat başkan sahaların yıkılmaması için bu kadar cabalamadın.

Avatar
çorum 2023-03-09 08:35:51

Eski stadın yanındaki 1 ve 2 nolu sahaları yok ettiniz ya gençlerin spor yapmasını engellediniz daha bir şey demiyorum size.

Avatar
kenan 2023-03-08 21:04:04

süper lig maçı neden çorumda oynammaz. niçin bir gayret yok.
Bir şeyler bekliyor insan.

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-03-09 00:58:29 @kenan

Çorum'da sahası olan bir takım Süper Lig'de olmadığı için ?!

Beğenmedim! (0)