Çift antrenman

Çorum Belediyespor Antalya'da güç depoluyor

26 Aralık 2017 Salı 11:30
Çift antrenman

Ligin ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kampla hazırlanan Çorum Belediyespor, bugünü çift antrenmanla tamamlayacak. 21 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısı öncesi Lara Miracle Otel’de kampına dün saat 17.00’de yaptığı ilk antrenmanla start veren takım günün ilk çalışmasını saat 08.00’de yaptı.

Düz koşularla başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla sona erdi. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. İkinci yarıya kendi sahasında oynayacağı B. Tepecikspor A.Ş. maçıyla başlayacak olan takım, hazırlıklarını akşam saat 17.00’de taktik ağırlıklı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çorum Belediyespor yarın da sabah 08.00 ve akşam 17.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.