Cizre hazırlığı tamam

Çorum Belediyespor yarın kendi sahasında Cizrespor ile karşılaşacak. Maç saati 15.00.

14 Nisan 2018 Cumartesi 13:57
Cizre hazırlığı tamam

Çalkantılı günler yaşayan Çorum Belediyespor, yarın kendi sahasında oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 12.00’de yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 ve yarı sahada taktik çalışmayla sona erdi. Yarın Çorum’da oynanacak maç öncesi Çorum Belediyespor’da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Bu maç öncesi her iki takımın da 42’şer puanı bulunurken, Çorum Belediyespor averajla 7. sırada yer alıyor. Konuk ekip ise yine aynı puan ve averajla 8. sırada yer alıyor.
HAKEM İZMİR’DEN
Yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak olan maçı İzmir Bölgesi C Klasman hakemlerinden Önder Turgay Demirdak yönetecek. Demirdak’ın bu maçtaki yardımcılıklarını ise Aydın Bölgesi’nden Faik Bolat ile İzmir Bölgesi’nden Arda Darcan yapacak. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçı 5-1 gibi net bir skorla kazanan Çorum Belediyespor yarın kendi sahasında oynayacağı maçta Barış Asım Ünal ise 4. hakem olarak görev yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.