Çorum acemilerin yeri değil

Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül dünkü maçı yöneten hakemleri eleştirdi

11 Eylül 2017 Pazartesi 13:51
Çorum acemilerin yeri değil


Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, yaptığı yazılı açıklamada Çorum’un hakemlerin acemilik mekanı olmadığını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Zeki Gül, Adliyespor maçını yöneten Trabzon Bölgesi hakemi Sinan Özcan ve yardımcılarının her iki takım için de ters kararlar verdiğini hatırlattı. Özcan ve yardımcılarının sezon başı olmasına rağmen gelecek haftalarda şampiyonluk ya da olası Play-Off oynama şanslarının etkilenebileceğinin altını çizen Gül, yaptığı şu görüşlere yer verdi; “Kendi sahamızda oynadığımız Ankara Adliyespor maçının orta hakemi Sinan Özcan ve yardımcıları sezon başı olmasına karşın gelecekte şampiyonluğu veya Play-Off şansını etkileyebilecek ve şehrin istikbaliyle ilgili iki puanı gasp etmiştir. Her iki takım içinde çok ters kararlar vermiştir. Maçın gözlemcisi Bünyamin Akkuş ve temsilcisi Hüseyin Çapkın’ın iki metre önünde olan Ankara Adliye spor takımı oyuncusu tarafından taca atılan top bizim aleyhimize taç atışı ile başlatılmış ve verilen pas gol olmuştur. Görüntülerde de açık ve net olarak izleneceği gibi topun Adliye spor oyuncusu tarafından taca çıktığı bariz bellidir. Orta hakem önce karasız kalmış daha sonra tacı aleyhimize vermiştir. Tüm bu absürtlükler sonrası maç santra bile yapılmadan bitmiştir. Oysa ki, hakem tarafından 5 dakika uzatma gösterilmesine rağmen gol olduğu anda uzatmanın 7. dakikasını doldurduğu tarafımızdan tespit edilmiştir. Yaşanan olumsuzluklar bunlarla da sınırlı değildir. Takımımızın bir atağı hiç alakasız bir şekilde ofsayt olarak kesilmiş, bir pozisyonda da ceza sahası içerisinde rakip takım oyuncusu topu elle kesmesine karşılık hakem bu pozisyonu da görememiştir. Maçın gözlemcisi Bünyamin Akkuş’ta maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Taç kararı yanlıştı” diyerek bize yapılan haksızlığı dile getirmiştir. Ayrıca yan hakem telsizden sürekli orta hakemi nasıl yönetim sergileyeceği ile ilgili konuşmaları teknik direktörümüzü rahatsız etmiş olup niçin böyle yapıyorsun dediğinde ise “Ne yapayım acemi. Duracağı yeri bilmiyor”demiştir. Acemi nalbant mesleği gavur eşeğinde öğrenirmiş misali bunların acemiliğini çıkaracak mekan Çorum değildir. İlimizde güvenliğin, adamlığın, saygının olması bize çapsız ve beceriksiz hakemler tarafından puanlarımızın çalınması olarak dönmemelidir. Bu hakemler bir gün şehri patlama noktasına getirecektir. Yaşanan örnekte olduğu gibi her şehir de bu tür olumsuzlukları kabul edemeyebilir. Bu maç sonrası ilimizde her hangi bir olumsuzluk yaşanmamışsa bizlerin ve Çorum halkının sağduyusu sayesinde olmuştur. Bundan sonra bu hakeme görev verilmesini istemiyoruz. Bundan sonra bu hakeme görev verilmesini istemiyoruz. Konuyla ilgili olarak TFF’nin yetkili kurumlarına gerekli yazışmalar ve belgeler tarafımızdan sunulmuştur. Cezalandırılması gereken bu tip hakemlerin her yerde ve her platformda takipçisi olacağımızın kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.”






Son Güncelleme: 11.09.2017 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-11 15:05:57

evet acemilerin yeri değil. yönetimde futbolun içinden gelen kimse var mı? hangisi acemi değil

Avatar
Engerek 2017-09-11 22:37:42

Zeki başkanım futboldan geliyor. Bundan haberin yok yazıyorsun vatansever

Avatar
vatansever 2017-09-12 09:07:29

evet... engerek rumuzlu arkadaş kusura bakma öncelikle ben şahsi olarak zeki gül demedim farkındaysan okuduğunu anlamadın mı yoksa zeki gül'ün avukatı mısın? anlamadım... hangi takımlarda oynamış zeki gül. bir kaç takım adı söylesene zeki gül benim bildiğim ilahiyat fakültesi mezunu.

Avatar
çorumlu 2017-09-12 09:22:41

zeki bey çorumda hiçbir takımda oynamadı alaca'da oynadım diyor ama gören yok!!!! keşke alaca'da futbol hayatına devam etseymiş çorum'a gelmeseydi oradaki başarılarını alkışlasaydık.

Avatar
çorumsporlu 2017-09-12 09:29:07

90. dakikada 2-1 öndesin.zeki beye sormak lazım ben göremedim hakem mi vurdu topa 30 metreden. maç 2-1 bitseydi acaba zeki gül'den aynı açıklama gelir miydi?