Çorum Belediyespor yola çıkıyor

Çorum Belediyespor bu sabah Denizli'ye hareket ediyor

08 Aralık 2017 Cuma 00:15
Çorum Belediyespor yola çıkıyor

Hafta sonu Kızılcabölükspor ile karşı karşıya gelecek olan Çorum Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına çift kale maçla devam etti. Kızılcabölük sahasının sentetik olması nedeniyle 1 No’lu Saha’da yapılan çift kale maçta sakatlığı devam eden Taner yer almazken, diğer futbolcular hazır bulundu.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan maçta Beyaz takım; Sercan, M.Zahid, Erhan, Akın, Yakup, Özgür, Emre, Doğancan, Yasin, Salim, Abuzer tertibiyle mücadele ederken, Kırmızı takım ise Ramazan, İzzet, Batuhan, Abdullah, Doğukan, M. Haktan), Mert, Selim, Murat Hacıoğlu, M.Enes, Kıvanç tertibiyle mücadele etti. Tokuş’un zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularını uyardığı maçı Kırmızı Takım 5-3 kazandı.
SABAH YOLA ÇIKIYORUZ
Çorum Belediyespor Kızılcabölükspor ile oynayacağı maç için yarın sabah 08.00’de hareket edecek. Denizli’ye karayoluyla gidecek olan takım, Lavin Otel’de kampa girecek. Yarın akşam saatlerinde yapacağı ter antrenmanının ardından Cumartesi günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Çorum Belediyespor, maç günü Kızılcabölük’e geçecek.
HAKEM RİZE’DEN
Pazar günü Kızılcabölük deplasmanında puan arayacak olan Çorum Belediyespor maçını yönetecek hakem triosu belli oldu. Saat 13.30’da başlayacak olan maçı Rize Bölgesi’nden Muhammed Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun bu maçtaki yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Ertan Başdağ ile Akın Karabacak yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.