Çorum'da sokakta satranç var 

Türkiye Satranç Federasyonu ve Çorum Belediyesi ile birlikte Çorum'un değişik noktalarında ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliğ idüzenlendi.

12 Eylül 2022 Pazartesi 12:04
Çorum'da sokakta satranç var 

Türkiye Satranç Federasyonu ve Çorum Belediyesi ile birlikte Çorum'un değişik noktalarında ve Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Sokakta Satranç Var’ Projesi ile onlarca satranç sevdalısı yarıştı.

Farkındalık oluşturmak ve toplumun dikkatini çekmek için yapılan etkinlikle Çorum’un her sokağında satranç oynandı.

TÜM KESİMLERDEN DESTEK

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından geleneksel hale gelen ‘Sokakta Satranç Var’ projesine satranç ailesi içinde yer alan Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü, Hattuşa Satranç Spor Kulübü, Mustafa Kemal Spor Kulübü, Çorum Gençlik ve Spor Kulübü, Yesevi Çocuk Akıl ve Zeka Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte çok sayıda spor kulübü destek verdi. Bu kapsamda Kadeş Barış Meydanı’nda etkinlik gerçekleştirildi.

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ferhat Arıcı, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen sokakta satranç var etkinliğine Çorum ASKF olarak içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Etkinliğe katılan sporculara kek ve meyve suyu dağıtımı yaptık. Bizleri bu güzel etkinlikte yalnız bırakmayan sporcu ve ailelerimize teşekkür ederiz. Çorum ASFK olarak spor ve sporcunun her zaman yanındayız. Her branşta ve her alanda Çorum sporunun gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

İlk Yazılı anlaşmanın imzalandığı Kadeş barış anlaşmasının adını taşıyan bu meydanda etkinliğimize katılarak bizleri destekleyen Sayın Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın beyefendiye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar beyefendiye, spor kulübü başkanlarımıza ve temsilcilerimize şükranlarımızı iletmek istiyorum."

Son Güncelleme: 12.09.2022 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.