Çorum FK eli boş dönüyor

Şanlıurfaspor-Çorum FK karşılaşması ev sahibi takımın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

11 Nisan 2021 Pazar 15:01
Çorum FK eli boş dönüyor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, kendi evinde ağırladığı Çorum FK’yi 1-0 yendi.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, kendi evinde Çorum FK’yi ağırladı. Şanlıurfa 11 Nisan Stadında saat 15.00’da başlayan karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetti.
Karşılaşmanın 28. dakikasında Şanlıurfaspor’un kazandığı korneri Galip kullandı. Galip’in ceza sahası içine gönderdiği topa iyi yükselen Cihan Can, kafa vuruşuyla topu filelere yolladı. (1-0)
İlk yarıda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor soyunma odasına üstün olarak gitti.
İlk yarıda yediği golün etkisini üzerinden atan Çorum FK, ikinci yarıya daha hızlı başladı. Bulduğu pozisyonlardan yaralanamayan Çorum FK, karılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı.
Stat: 11 Nisan
Hakemler: Batuhan Gültek, Selman Timur, Harun Reşit Güngör, Metin Ateş
Şanlıurfaspor: Hakan Canbazoğlu, Süleyman Luş (Mehmet Taşçı Dk. 79), Galip Güzel, Gökdeniz
Varol (Fevzi Özkan Dk.78), Mustafa Çakır, Yunus Emre Gedik Göksu Alhas Dk. 65), Can Erdem,
Cihan Can, Hüseyin Cihan Avcu (Muhammed Ali Kurt Dk.65), Onur Kolay (Tarık Kurt Dk. 90), Muhammet Reşit Yöndem
Yedekler: Alperen Güner, Fatih Kaldan, Mustafa Samican Keskin, İsmail Cem Kara, Recep Gül
Teknik Direktör: Gürses Kılıç
Çorum FK: Hasan Hüseyin Akınay, Mehmet Seyfettin Sedef (Eren Tokat Dk. 89), Tarık Mayhoş, Abdulhamit Yıldız, Murat Türkkan, Muhammet Fettahoğlu, Hüseyin Bak (Oktay Balcı Dk. 46), Umut Kaya, Ömer Bozan (Salih Zafer Kurşunlu Dk. 60), Cengiz Ötkün, Sinan Kurumuş
Yedekler: Erdi Yokuşlu, Hüseyin Can Sözüdoğru, Mete Yıldız, Kerem Çağatay
Teknik Direktör: İsmail Taşdemir
Sarı Kart: Hüseyin Cihan Avcu, Hakan Canbazoğlu, Göksu Alhas, Mehmet Taşçı (Şanlıurfaspor),
Umut Kaya (Çorum FK)
Gol: Cihan Can ( Dk. 29) (Şanlıurfaspor)

Son Güncelleme: 11.04.2021 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2021-04-11 17:12:07

Çorum havlu attı.Yazık oldu.

Avatar
Çorumlu 2021-04-11 17:04:27

Ya yönetimde bir sıkıntı var ya teknik heyette bu saatten sonra Çorum fk ilk 5 hayal futbol diye bir şey yok Çorum un gençlerini oynatın daha iyi Çorum fk futbol zevkimizide yıprattı bu futbolla başarı gelmez 10 futbolcu gol atamıyor kaleci gol atmaya geliyor...

Avatar
Balon Patladı 2021-04-11 17:32:04

Çekirge 2 haftadır sıçrayamıyor.
Doğruları konuşunca Çorum düşmanı oluveriyorsun anında etiketi yapıştırıyorlar. Sonuç cebini dolduran futbolcu ve kulüp paydaşları. Şehre kalan koca bir hüsran ve boşa giden paralar.

Avatar
Destek 2021-04-11 17:21:15

Kulübe destek lazım bu paralar ile bu kadar anca oluyor. Şanlıurfa’nın 1 futbolcusunun bütçesi bizim takıma bedel. Belediye ve Ahlatçı yardımları en az 3 katına çıkarmalı hatta mümkünde tüm gelirlerini bir yıllığına bağışlamalı.

Misafir Avatar
Erol 2021-04-11 18:42:51 @Destek

Verin verin yönetimin ihtiyacı var. Pandemiden dolayı zaten kazanamıyorlar iş yok. Başkan bir çıkış yaptı takım belediyeye kalır diye. Başkan korkudan hemen davet edip anlaşma yaptı. Kardeşim kimin oarasını kime veriyorsunuz. Allah dan korkun. Ramazan geldi evine ekmek götüremen fakir fukaraya verin de bşrazcık rahatlasınlar. Başkan korma ya tesisler otobüs falan filan ğztüne 2-3 milyon pata ohhhh be güzel

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
Ahmet 2021-04-11 18:10:18 @Destek

Deme ya. Nerede o yoğurdun bolluğu. Başkan ve yönetim de havasını atsın demi ya. Milletin parasını versin belediye. Beltaş ürünlerine de zam yapsın ohhh ne ala. Oradan gelen gelirleri de versin çorum fk. a.ş. ye yönetimde havasını atsın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Yönetim pamuk elleri cebine atsın bi öncü olsun. Duydunuz mu şu yönetim kurulu üyesi şu kadar bağışladı diye. Örnek başkan yardımcısı kaç kuruş bağışlamış aldığı maaş dan. Ahlatcının verdiği paradan belediyenin verdiği paradan o kadar çok para maaş alan vardır ki. Bunlar birer maaşlarını bağışlamazlar.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Mustafa 2021-04-11 21:54:00

Başkana helal olsun tekbaşına bu takımı kurdu başarılıda sezon geçiriyo gördügüm kadarıylada kimseden destek almıyo başkan bu takımı bıraksın bal ligine düşer bu takım