Çorum FK'ye maske cezası

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Çorum FK'ye koronovirüs tedbirlerine uymamaktan ihtar ve bir de maske cezası verdi.

10 Kasım 2020 Salı 20:28
Çorum FK'ye maske cezası

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yapılan toplantı sonrası aldığı kararları açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yapılan toplantı sonrası aldığı kararları açıkladı. TFF'nin resmi sitesinden açıklanan PFDK kararları şu şekilde:
ÇORUM FK'nın, 05.11.2020 tarihinde oynanan ÇORUM FK-EYÜPSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ÇORUM FK'nın, localarda bulunan taraftarlarının sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına; aynı müsabakada ÇORUM FK antrenörü CEM YANIK'ın, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, EYÜPSPOR Kulübü antrenörü CAN ARAT'ın, 05.11.2020 tarihinde oynanan ÇORUM FK-EYÜPSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasın karar verildi.
İHA

Son Güncelleme: 10.11.2020 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.