Çorum spor tarihinde bir ilk

Belediye Başkanı Zeki Gül, Macaristan’da düzenlenecek büyükler dünya şampiyonasında sporcu Fatih Erdin'in ülkemizi ve Çorum'u temsil edeceğini duyurdu.

26 Eylül 2018 Çarşamba 14:46
Çorum spor tarihinde bir ilk

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyespor Kulübü Güreş Takımının Mevlana Spor Salonunda yaptığı antrenmanı izledi.

Milli güreşçimiz Fatih Erdin'in ülkemizi temsil edeceği 20-29 Ekim tarihlerinde Macaristan Budapeşte'de yapılacak olan Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası öncesi antrenman çalışmalarını izleyen Başkan Gül, "Türkiye Serbest Güreş Milli Takımımızda 86 Kiloda Türkiye'yi temsil edip milli takım formasını giyecek olan Fatih Erdin'i hem ziyaret etmek hem de tebrik etmek için geldik. Belediyespor kulüp tarihimizde ve Çorum'un güreş tarihinde Çorum'da lisanslı spor yaparak Türkiye'yi Dünya Şampiyonasında milli takım formasıyla temsil edecek ilk güreşçimiz olması asabiyle de Fatih'i tebrik ediyorum. Hocalarını ve burada birlikte antrenman yapan bütün arkadaşlarına başarılarının devamını diliyorum" dedi.

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ
Fatih'i Avrupa Güreş Şampiyonasında seyrettiğini belirten Başkan Zeki Gül, büyüklerde milli takım formasını ilk kez giymenin heyecanına kapıldığını ama buralarda tecrübe edinerek rakiplerini tanıdığını söyledi. Gül, "Fatih katıldığı Avrupa Şampiyonasında ve başkaca önemli turnuvalarda rakiplerinin kendisinden bir üstünlüğü olmadığını hatta kendisinin onlardan daha iyi olduğunu gördü" dedi ve şartlar müsait olursa Fatih'i desteklemeye gideceğini sözlerine ekledi.

Başkan Gül, milli güreşçimiz, Fatih Erdin ve milli takımımıza Macaristan'da yapılacak olan dünya şampiyonasında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 27.09.2018 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.