Çorum’a 22 milyon

Gençlik ve Spor Bakanlığı spor tesislerinin onarımı için toplam 22 milyon lira ödenek tahsis etti. Haberi Milletvekili Oğuzhan Kaya duyurdu.

13 Mayıs 2022 Cuma 17:04
Çorum’a 22 milyon

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum’da tadilat gerektiren spor yatırımları için 22 milyon TL ödenek sağladıklarını açıkladı.

Bir süre önce Çorum’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa ait devan eden yatırımları incelemiş, bazı tesislerin durumu hakkında bilgiler almıştı.

Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretinin ardından geçtiğimiz gün Bakan Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla bakanlık bürokratlarıyla bir araya gelen Milletvekili Kaya, tadilat gerektiren spor tesisler ile ilgili durum tespitinde bulundu.

Bakan Kasapoğlu’nun direktifleri doğrultusunda bakanlık yatırım ve işletmeler genel müdürlüğü tarafından tadilat bütçesinin hazırlandığını kaydeden Kaya, tadilat yapılacak olan tesisleri ise şöyle sıraladı:

MERKEZDE SPOR SALONLARI ELDEN GEÇİRİLECEK

Merkez Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin boya-badanasının yapılması, çatısının onarımı, spor salonu zemininin değişimi, çevre düzenlemesi ve genel bakım onarım işleri.

Merkez Tevfik Kış Spor Salonu boya-badanasının yapılması, çatısının onarımı, drenaj yapılması, ıslak zeminlerin bakım onarımı ve diğer genel bakım onarım işleri.

Merkez TOKİ Spor Salonu boya-badanasının yapılması, çatısının onarımı, drenaj yapılması, ıslak zeminlerin bakım onarımı, giriş kısmının üzerine bireysel sporlar için antrenman salonu yapılması ve diğer genel bakım onarım işleri.

Merkez TOKİ Atletizm Pistinin Onarımı, Çevre Düzenlemesi ve Drenaj İşleri, tribün ve soyunma odalarının çevre düzenlemesi ve drenaj işlerinin yapılması.

MİMAR SİNAN SAHASININ ZEMİNİ YENİLENECEK

Merkez Mimar Sinan sentetik çim yüzeyli futbol sahası zemininin ve tel örgülerinin yenilenmesi, aydınlatma ve altında soyunma odaları bulunan 600 seyirci kapasiteli tribün yapılması.

İLÇE SPOR SALONLARI BAKIMDAN GEÇECEK

Mecitözü Spor Salonu boya-badanasının yapılması, çatısının onarımı, soyunma odalarının ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Bayat Spor Salonu boya-badanasının yapılması ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Alaca Spor Salonu boya-badanasının yapılması ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu boya-badanasının yapılması, çatı ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Uğurludağ Spor Salonu boya-badanasının yapılması ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Osmancık Spor Salonu boya-badanasının yapılması ve ıslak zeminlerin bakım onarımı.

Milletvekili Kaya, bakım yapılacak tesisler için gerekli ödeneğin il müdürlüğü hesabına aktırıldığını açıklarken, önümüzdeki günlerde de tadilat ihalelerinin yapılarak çalışmalara başlanacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 13.05.2022 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-05-13 19:50:06

İskilip Merkezine kapalı spor salonu yapılacaktı.
Hatta kültür merkezi yapılacaktı Belediye başkanı desteklenmeli. Ödenek geldi hiç olmaz ise İskilipde halk yardımları ile temel ve çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye devir edilen bina içinde bir Girişim neden yapılmaz NEDEN ORADA BİR KÖY VAR ŞİİRİNDEKİ köşe dönecek İSKİLİP neden yatırımlar ilçemize gelemez

Avatar
Öz İskilip li 2022-05-13 20:26:07

Herkese varda bize yok mu, hani İskilip e çokkk borcunuz vardı Oğuzhan bey, İskilip çocuğu güya?

Avatar
İskilip li 2022-05-14 22:38:49

Kavuncu Bayatlı olup, muhacirdir, İskilip te kırtasiyecilik yaptı, İskilip in ekmeğini yedi,memlekete hiçbir hizmet yapmadı, bilesin.

Avatar
Vatandaş 2022-05-14 06:21:15

İskilip. tepki verir de Unutulmasın " BİR OY BİR OYDUR" neden? diye sonra sorulmasın. cevabı yatırımsızlıkta aranır
Yol kenarında insanlar gelip geçerken MYO görüyor yutkunuyor neden? neden?

Misafir Avatar
Kaplumbağa 2022-05-14 20:32:58 @Vatandaş

neden kaplumbağa deden.. neden.... çünkü köy yerine MYO açılınca sonuç bu oluyor..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hasan 2022-05-14 17:34:30

Yeni yapılan orta hasarlı MYO binasını Oğuzhan vekil gerekirse yıkıp yeniden yapacaktı, cenaze kaldırıldı mı, yoksa yerinde duruyor mu?

Avatar
İskilip li 2022-05-14 17:45:20

Hayırsever işadamlarının parasıyla yapılan orta hasarlı İskilip MYO binasını ya bitirin, yada işadamlarının parasını iade edin, 5 yıl öncesinin parasıyla 2 milyon, dövize çevirirseniz 4 katı. Edep ya huu

Avatar
Öz İskilip li 2022-05-14 18:25:19

Yeni yapılan MYO binasında güçlendirme mi yapılmış, güçlendirme deprem geçirmiş orta hasara yapılır, binanın müteahhidi Recep Çatma nın ekibinden

Avatar
Öz Çorumlu 2022-05-14 21:46:32

İskilipliler size mustehak çok uğraştınız. Kavuncu vekil olsun İskilibin evladı diye. Alın size Kavuncu daha çok beklersiniz yatırım diye