Çorum’a Oto Drag pisti

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, modifiye otomobil tutkunlarına müjdeli haberi verdi. 

20 Ocak 2023 Cuma 19:21
Çorum’a Oto Drag pisti

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, modifiye otomobil tutkunlarına Oto Drag Pisti sözü verdi.

Aşgın, seçim vaatleri arasında yer alan güvenli sürüş teknikleri ve yarış pisti için harekete geçti.Oto drag yarış pistinin en kısa sürede yapılacağı bilgsiini paylaşan Aşgın, yeni pistin hem modifiye araç tutkunlarına hitap edeceğini söyledi.

Bir çok şehir de düzenlenen oto fuarlarında elde ettikleri başarılar ile Çorum’un adını başarıyla duyuran Çorum Car Clup ekibinden Abdullah Aktepe, Özgür Özbey, Bülent Boruzan, Levent Köşger, Ercan Karaman, Recep Topkaraoğlu, Erkut Şahin, Ebubekir Dok, Kerebi Buğra, Mustafa Öztekin ve Oğulcan Usta önceki gün Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

AŞGIN’DAN DRAG PİSTİ SÖZÜ

Ziyarette Çorum Car Clup Ekibi, bir çok ilde düzenlenen oto fuarlarının Çorum’da da yapmak istediklerini belirterek Başkan Aşgın’dan destek istediler.

Gençleri dinleyen Başkan Aşgın, Çorum’un gelişmesine ve tanıtımına katkı sağlayacak olan organizasyon için talimat verdi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve birim müdürleri ile istişare eden Başkan Aşgın, seçim vaatleri arasında yer alan oto drag pistinin en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi.

BU YIL İÇERİSİNDE YAPILACAK

Öncelikli olarak oto drag pisti için yer temini yapılması gerektiğini dile getiren Aşgın, bunun için de Ankara yolu üzerinde ya da Bayat gediği bölgesinde bir arazinin uygunluğunun araştırılması için birim müdürlerine talimat verdi. Ayrıca Aşgın, yapılacak olan drag pisti ile birlikte bu yıl içerisinde gençlik festivali düzenleyeceklerini ve otomobil fuarını da bu festival kapsamına almayı düşündüklerini dile getirdi.

Pistin Gençlik festivaline yetişmemesi halinde Temmuz ayında yapılacak olan Hitit Fuar ve Festivali bünyesine almayı planladıklarını dile getiren Başkan Aşgın, otomobil fuarı içinde hem gençlerin yanında olacaklarını hem de her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Gençler de Aşgın'a müteşekkir olduklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 20.01.2023 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman ULUSOY 2023-01-20 22:11:03

Bu sene kalırsanız eğer en iyisini yaparsınız bAŞKanım

Avatar
Salih 2023-01-21 06:13:56

Gereksiz bir yatırım . 8-10 kişi nin yaptığı pahalı spor için milyon larca para harcamak akıllılık olur mu . Aynı İstanbul da yapılan milyar TL yi bulan formüla pisti yarışlar yapılmadığından çöplük oldu

Avatar
İSA ÖLÇER 2023-01-22 12:35:15

Ankara yolunda zaten tam donanımlı böyle bir yarış pisti vardı. Yıkıp terminal yaptınız başka yer yok gibi harcanan devlet paralarını havaya uçurdunuz.