Çorum’da voleybolda rota 1. lig

Çorum Belediye GSK Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde art arda aldığı başarılarla 1. lig yolunda iddialı.

08 Aralık 2021 Çarşamba 15:32
Çorum’da voleybolda rota 1. lig

Çorum Belediye GSK Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde art arda aldığı başarılarla adından söz ettirmeye başladı.

Ligde heyecan dolu dizgin sürerken, iki yıl yıl aradan sonra yeni ve güçlü bir ekiple lige dönüş yapan Çorum Belediyesi Voleybol Takımımız, rota şampiyonluk sloganıyla 3. grupta mücadele veriyor.

Çorum Belediyesi GSK Voleybol Takımı son olarak sekizinci hafta mücadelesinde evinde  Ziraat Bankkart Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek ligde ikinci sıraya yerleşti.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde lider Anadolu Voleybol Takımı ile aynı puanda ikinci sırada yer alan Çorum Belediye GSK Voleybol Takımı, bu hafta sonu Yamanca Asansör Çankırı Birlik Voleybol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak.
Çorum Belediye GSK Voleybol Takımı bu sezon şampiyon olarak 1. Lige çıkma hedefiyle iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Takımın birin lige yükselmesi halinde Fenerbahçe gibi ünlü takımlarla mücadele edilirken, aynı zamanda kulübe yabancı oyuncu oynatma izni veriliyor.

SUNGURLU BELEDİYE VOLEYBOL TAKIMI 5’İNCİ SIRADA

Türkiye 2. Erkekler Voleybol Ligi 3. Grupta yer alan diğer temsilcimiz Sungurlu Belediyespor da, ilk yarıyı 3 galibiyet, 4 mağlubiyet 9 puanla 5. sırada tamamladı.

Samsun Voleybol’un ligden çekilmesiyle bu hafta bay geçecek olan Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı, ilk yarı maçlarını tamamlamış oldu.

Yamanca Asansör Çankırı Birlik, Darüşşifa Okulları ve geçen hafta Halkbank’ı 3-0 gibi skorlarla yenen Sungurlu Belediyespor, Çorum Belediyespor, Ziraat Bankkart, Anadolu Voleybol’a 3-0, TVF Spor Lisesi’ne ise 3-1 yenildi.
Bu skorlarla 9 puanla ligin ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Sungurlu Belediyespor, ikinci yarıya Çorum Belediyespor maçıyla başlayacak. Karşılaşma 19 Aralık 2021 Pazar günü Mahmut Atalay Spor Salonu’nda saat 14:00’de başlayacak.

Son Güncelleme: 09.12.2021 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165