Çorumlu doğa sporcusu zirvede

HİDAK Başkanı ve doğa sporcusu Gürkan Yağmur, Türkiye'nin en yüksek dağı Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmandı.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 16:54
Çorumlu doğa sporcusu zirvede

Hitit Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (HİDAK) Başkanı ve doğa sporcusu Gürkan Yağmur, Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin 5137 metre yükseklikle en yüksek dağı olan Ağrı Dağı, doğa sporcularının ilgi odağı oluyor.

HİDAK Başkanı Gürkan Yağmur, konuya ilişkin yaptığı açıklamada,"Çorum'u ve Hititlerin bilinirliğini arttırmak için sporcu ahlakı ve disiplini ile çıktığımız bu yolda kulüp flamamızı Türkiye’nin zirvesine taşıdık. Çorum'u hak ettiği yerde görene kadar bitmeyecek olan mücadelemizde yanımızda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yanımızda olmak isteyen herkesi Stat Sokak’ta bulunan kulüp binamıza bekliyoruz" dedi.

KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ TEBRİK ETTİ

Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü de, Çorumlu doğa sporcusu Gürkan Yağmur’un Ağrı Dağı tırmanışını kurumsal sosyal medya hesabından şu sözlerle tebrik etti: “Doğa sporcusu, aynı zamanda Hitit Dağcılık Kulübümüzün başkanı Gürkan Yağmur, hayallerinin peşinde disiplin ve azimle koşarak güzel bir başarıya imza attı. Ağrı Dağı zirvesine tırmanan sporcumuz İlimizin de gururu oldu, tebrikler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.