Çorumlu sporcuya büyük övgü

Uluslararası kuruluştan Çorumlu sporcu Uğurcan'a övgü dolu sözler

14 Ağustos 2019 Çarşamba 14:56
Çorumlu sporcuya büyük övgü

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ITTF, Çorumlu sporcudan övgüyle bahsetti.

ITTF Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından 13-18 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan Panagürişte’de düzenlenen ITTF World Tour Para Ödüllü ve Olimpiyatlar için Dünya Sıralaması veren, Dünyanın en iyi masa tenisi sporcularının yarıştığı turnuvada Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ITTF, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Uğurcan’ın müsabaka videosunu Resmî Facebook hesabından Risingstar(Yenidoğan Yıldız) Uğurcan başlığı ile vererek Çorumlu sporcudan övgüyle bahsetti.

ITTF Uğurcan’ın videosunu resmî Facebook hesabında “Presenting to you 13 year old Uğurcan Dursun at the ITTF World Tour 2019 Bulgaria Open (Sizlere 13 Yaşındaki Uğurcan’ı taktim ediyoruz)” ifadeleri ile paylaştı.

What were you doing at that age ( O yaşta orada neler yapıyor) diyerek sporcuyu gururlandıran sözler dile getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.