Cumhur Sevinç yeniden başkan

Çorum Fenerbahçeliler Derneği’nde bir dönem aradan sonra yeni başkan Cumhur Sevinç oldu.

11 Eylül 2020 Cuma 12:48
Cumhur Sevinç yeniden başkan

Çorum Fenerbahçeliler Derneği’nde bir dönem aradan sonra yeni başkan Cumhur Sevinç oldu.

16 Ağustos’ta yapılan Genel Kurulun ardından pandemi nedeni ile toplanamayan Çorum Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu önceki gün ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı.

Buna göre; Cumhur Sevinç’in başkanlığındaki yönetim kurulunda Mustafa Tuna ve Uğur Saylan Başkan Yardımcısı, N. Servet Cerit Genel Sekreter, İsmail Hüsamettin Öztürk Sayman, A. Burak Keller Sekreter ve Hukuk İşleri, Soner Kızıltepe Proje ve Organizasyon, Bülent Özgıdık Sağlık, Ahmet Özbezgin Mali İşler, Aykut Hışır Gençlik, Ziya Akyıldız Gezi, Abdulkadir Mertek, Gazi Nogay, Reha Bayram, Bahattin Uğudan üye olarak görev alırken Denetim Kurulu ise Adnan Akaydın, Yılmaz Öztürk ve Selim Topuz’dan oluştu.

Yeniden Çorum Fenerbahçeliler Derneği’nde Başkanlığa seçilen Cumhur Sevinç faaliyetlerini artırarak devam ettirmek istediklerini, bunun içinde kendilerine bir yol haritasını belirlediklerini ifade etti. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gezi ve organizasyonlar ile üye sayısının artırılmasının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi. Dernek üyelerine kimlik kartı ile bir çok noktada indirimli alış veriş imkanı sağlayacaklarını belirten Başkan Cumhur Sevinç ‘Misyonumuz Çorum’da Fenerbahçemizi en güzel şekilde temsil ederek devamlı gündemde tutmak.

Bunun yanı sıra Fenerbahçe’nin İstanbul ayağında ise Çorum’u en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Öte yandan pandemi nedeni ile sıkıntılı olan dernek merkezimizi bu şartlara uygun şekilde hizmete devam etmesi yönünde karar aldık.

Dernek yöneticiliğini bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizden önce bu dernekte görev yapan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün bayrağı biz aldık ancak bizden önceki yöneticilerde birlikteliğimiz hep baki kalacak. Yine biriz beraberiz ve kol kola omuz omuzayız. En önemli ortak paydamız her zaman olduğu gibi yine Fenerbahçe olacaktır’ dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2020 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.