Cüneyt Biçer'le imza

Çorum Belediyespor yönetimi, geçen sezon Altay’ı 2. Lig’e taşıyan Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile anlaşma sağladı

05 Mart 2018 Pazartesi 15:01
Cüneyt Biçer'le imza

Arsinspor maçı sonrası Yusuf Tokuş’la yollarını ayıran Çorum Belediyespor yönetimi, bugün yaptığı görüşmeler sonrasında geçtiğimiz sezon Altay’ı 2. Lig’e taşıyan Cüneyt Biçer ile sezon sonuna anlaşma sağladı.

Kulüp Başkanı Ömer Balaban, Cüneyt Biçer’in takıma katkı sağlayacağına inandıkları bir isim olduğu için anlaşma sağladıklarını söyledi. Balaban’ın çalışma ofisinde gerçekleşen imza töreninde konuşan takımın yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer, Çorum Belediyespor’un hedeflerini bildiğini ifade ederek, bundan sonraki süreçte ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu hedef uğrunda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Yarından itibaren takımın başında sahaya çıkacak olan Biçer’in yardımcılıklarını Nadir Arıkan, Birant Yurttaş, Fatih Aktürk ve kaleci antrenörlüğünü ise Cem Yılmaz yapacak.

TERCİH BİÇER OLDU

Çorum Belediyespor yönetiminin namık Altunsoy ile de görüştüğü, ancak Çorum futbol kamuoyunun tepkileri üzerine Altunsoy'dan vavgeçen yönetim, Cüneyt Biçer'de karar kıldı.
CÜNEYT BİÇER
Çorum Belediyespor’un başına getirdiği Cüneyt Biçer, 27 Kasım 1975 İzmir doğumlu.
Pazarspor’da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Biçer, Bucaspor Altyapısı, Muğlaspor, Kemalpaşa Belediyespor, Altay takımlarında yardımcı antrenör olarak görev aldı. Teknik Direktörlük kariyerine Azerbeycan’ın 1. Lig takımlarından Hazar Lenkeran takımında başlayan Cüneyt Biçer, bu takımla kupa şampiyonluğu yaşadı. Nazilli Belediyespor, Çankırıspor ve Balçova Belediyespor takımlarını da çalıştıran Biçer, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz Altay’ı şampiyon yaptı.

Son Güncelleme: 05.03.2018 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-03-05 15:23:25

Ömer Balaban kafayı değiştir Teknik Direktörleri değiştirmenin pek önemi yok. Namık Altunsoyla anlaşmış olsaydınız hiç seyirci bulamazdınız tribünlerde.

Avatar
Spor 2018-03-05 19:00:49

Onuda görücez bu kafayla belediyespor daha coook teknik direktör değiştirir gönderdiğiniz de gayet başarılıydı başka çözümler üretin artık bence

Avatar
Valdo 2018-03-06 08:24:02

Hatırlıyorum da. Zeki Gül Altay maçı sonrası neler demişti.. Şİmdi bula bula bu hocayı mı buldu.

Avatar
Mutlu aydın 2018-03-06 17:03:44

Çorumspor'dan ah alanlar gülmez Allah'ın bildiğini kulu bilmese de olur bu kadar paraya Çorumspor'da kurtulurdu bizlerde yanında olurduk