Demirören ve Terim Çorum’a geliyor

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, asbaşkan Mustafa Ercan ile birlikte Türkiye Futbol...

10 Mart 2015 Salı 16:02
 Demirören ve Terim Çorum’a geliyor


Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, asbaşkan Mustafa Ercan ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) bir dizi görüşmelerde bulundu.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tarafından Çorum’a kazandırılacak olan spor tesisleri ve Belediyespor’un durumu ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere kulüp başkanı Zeki Gül ve Mustafa Ercan’ı görevlendirdi. Gül ve Ercan, TFF Başkan Vekili Arif Koşar ile çok olumlu görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.


Arif Koşar’a Çorum Belediyespor ile ilgili bilgiler de veren Zeki Gül, Belediyespor’un tesisleşme çalışmalarından ve yapmayı planladıkları tesislerden bahsetti.


TFF Başkan Vekili Arif Koşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek TFF olarak tesisleşme ile ilgili çalışmalara mümkün olduğunca katkı sağlamaya çalıştıklarını, Çorum Belediyespor’un da tesisleşme hamlesine katkı sağlayacaklarını vurguladı. TFF Başkan Vekilimiz Arif Koşar, Çorum’a geldiğinde Çorumlu hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve Belediyespor’un kurumsal yapısından çok etkilendiğini ifade etti. Bizlere yaklaşımında da bu izlenimi edindik. İnşallah görüşmelerimiz kısa süre içerisinde olumlu neticelerle sonuçlanacaktır” dedi.


Daha sonra Merkez Hakem Kurulu üyesi ve Temsilciler Kurulu Eşgüdüm Yönetmeni hemşehrimiz Bedri Dölkeleş ile de görüşen Zeki Gül, Dölkeleş’e hakem hataları sonucu Belediyespor’un kaybettiği puanlar ve aldığı cezalar konusunda bilgi verdi. Hakem hataları nedeniyle mağduriyet yaşadıklarının altını çizen Zeki Gül, “Türk hakemliğinin daha iyi yerlere gelmesi için bizlere düşen her göreve razıyız. Ne tür çalışmalar yapılması gerekiyorsa bizler bu çalışmaların içerisinde yer alırız. Hakem hataları sonucu kaybettiğimiz maçların sonunda fotoğraf ve videolarla gerekli itirazları yapacağız. Hakkımızın yenilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Sizlerin de bu konuda daha hassas olacağınızdan eminiz” dedi.


Belediyespor’a çim saha sözü


Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Arif Koşar, Belediyespor’a çim saha sözü verdi. Belediyespor Başkanı Zeki Gül ve Asbaşkan Mustafa Ercan’ın kendisini ziyaretinde konuşan Arif Koşar, “Belediyespor’un TFF ve takımlar nezdinde durumu çok iyi. Çorum’a yapılacak olan bir çim sahanın A’dan Z’ye drenej masrafları da dahil tüm giderini TFF tarafından karşılayacağız. Çim sahanın yaklaşık maliyetinin 1 Milyon TL civarında. Belediyespor’a 250 bin TL de nakit yardımında bulunma kararı aldık” dedi.


Demirören ve Terim, Çorum’a gelecek


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direkrötü Fatih Terim, Mayıs ayı içerisinde Çorum’a gelecek. Konu ile ilgili bilgi veren TFF Başkan Vekili Arif Koşar, Çorum’a yapmayı planladıkları çim sahanın temel atma törenine Yıldırım Demirören ile Fatih Terim’in de katılmasını planladıklarını söyledi.


Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül de Demirören ve Terim’in Çorum’a gelmesinden büyük mutluluk duyacaklarını belirterek o zamana kadar tüm hazırlıkları tamamlayacaklarını söyledi.


Zeki Gül ve Mustafa Ercan, ziyaret sonunda Arif Koşar’a Saat Kulesi maketi, hitit figürleri yer alan plaket, Çorum leblebisi ve 19 numaralı Belediyespor forması hediye etti.



Son Güncelleme: 10.03.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.