Devir-teslim süreci başladı

Çorum Belediyesi’nin yapımını tamamladığı 15 bin seyirci kapasiteli yeni şehir stadının bakanlığa devir-teslim işlemleri başlatıldı.

29 Haziran 2019 Cumartesi 13:54
Devir-teslim süreci başladı

Çorum Belediyesi’nin Çevre Yolu üzerinde yapımını tamamladığı 55 bin m2 alan üzerine oturan ve arsa değeri hariç 85 milyon liraya mâl olan 15 bin seyirci kapasiteli yeni şehir stadının bakanlığa devir-teslim işlemleri başlatıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, önceki gün Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Lemzi Çöplü  ve ilgili birim müdürleri ile birlikte şehir stadında incelemelerde bulundu. Aşgın, stadyumun Çorum’a hayırlı olmasın temennisinde bulundu.

Edindiğimiz bilgilere göre, stadyumda birkaç ufak çaplı eksiklikle ilgili işler tamamlanacak. Bu arada stadın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ile ilgili resmi süreç başlatıldı.

SPOR BAKANI GELECEK

Öte yandan Çorum Belediyesi’nin hizmete aldığı iki ayrı spor salonunun açılışı ve bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Çorum’a gelmesi bekleniyor. Bakan Kasapoğlu7nun ziyaret programı henüz kesinleşmiş değil.

Belediye yönetiminin, Bakan Kasapoğlu’nun muhtemel Çorum ziyaretinde stadyum yatırımına harcanan kaynağın bakanlık kaynaklarından belediye bütçesine verilmesi hususunda bir kez daha girişimde bulunması bekleniyor.

Son Güncelleme: 29.06.2019 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.