'Diyarbakır'dan puanla dönmek istiyoruz'

Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya Diyarbakır'dan puanla dönmek istediklerini söyledi

30 Kasım 2019 Cumartesi 12:21
'Diyarbakır'dan puanla dönmek istiyoruz'

Yeni Çorumspor yarın(1 Aralık Pazar günü) Diyarbakır’da Amed Spor Faaliyetleri ile karşılaşacak.

Saat 13.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maç öncesinde bir açıklama yapan Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Ligdeki hedefimizin ne olduğunu ispatladık. Deplasmandaki başarımızı devam ettirecek bir sonuçla Çorum’a döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Kaya, puan ya da puanlarla Çorum’a dönmeyi hedeflediklerini belirtirken, “Sarıyer galibiyetinden sonra hedefimizin ne olduğunu bu ligde hemen hemen herkese ispatlamış durumdayız. Bu durumun bizim açımızdan ne kadar ciddiyet kazandığını görmüş durumdayız. Deplasmanlardaki sonuca yansıyan başarılarımızı devam ettirecek bir galibiyet ile Çorum’a dönmek istiyoruz. Ancak şunu da söylemeliyim. Kazanamasak ta kaybetmemiz lazım. Artık öyle müsabakalar oynayacağız ki, 1 puanın bile çok değerli olduğu bir sürece girdik. Rakibin konumu ve sezon başı beklentileri açısından onlar da mutlaka kazanmaya çıkacaklardır. Bu nedenle bizi çok zor bir deplasman bekliyor. Ancak herkes şunu bilsin ki, biz bu deplasmana hem mental olarak, hem de fizik olarak hazırız. Rakibinde kadrosuna ve oyununa göre bir plan yaptık. Bu plan doğrultusunda sahaya çıkıp kazanarak şehrimize dönmek ve Çorum’daki ortamı tekrar bayram havasına dönüştürmek en büyük arzumuz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165