Dostluk Turnuvası başladı

Kargı'da Dostluk ve Kardeşlik Masa Tenisi Turnuvası başladı

27 Aralık 2017 Çarşamba 21:06
Dostluk Turnuvası başladı

Kargı Kaymakamlığının düzenlediği "Dostluk ve Kardeşlik Masa Tenisi Turnuvası" vatandaşların yoğun ilgisiyle başladı.

Kargı Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesiyle ilçenin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Dostluk ve Kardeşlik" adıyla düzenlenen ödüllü turnuvaya Kargı halkı ilgi gösterdi. Turnuvaya 41 erkek, 9 bayan olmak üzere 50 sporcu katıldı.

Kıyasıya mücadele ile geçen maçlara seyircilerin ilgisi de yoğun. Kargı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Karakuş, turnuvaya katılımdan oldukça memnun olduklarını belirterek, "Kargı Kaymakamlığımız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılım oldukça güzel. Müsabakalarda 50 sporcumuz mücadele ediyor. Bu müsabakanın en güzel yanı ise ismidir. Bu müsabakayı ‘Dostluk ve Kardeşlik’ adıyla başlattık. Sporun bir diğer iyi tarafı da insanları birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Bu nedenle Dostluk ve Kardeşlik adıyla başlatmış olduğumuz turnuvamızın amacı da, Kargı’da halkımızın birbiriyle kaynaşarak, sosyal bir etkinlik yapması ve bir spor faaliyetinde bulunmasıdır’’ dedi.

Karakuş, turnuvanın ileriki yıllarda tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165