Dünyanın en başarılı sporcu listesinde bir numara

Çorum Belediyesi'nin milli raketi Görkem Öçal, Uluslararası U11 kategorisinde dünyanın en başarılı sporcu listesinde bir numarada yer aldı

27 Şubat 2022 Pazar 23:45
Dünyanın en başarılı sporcu listesinde bir numara

Çorum Belediyesi GSK sporcusu, milli raket Görkem Öçal Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından açıklanan U11 kategorisinde dünyanın en başarılı sporcuları listesinde ilk sırayı aldı. Çorum’un gururu olan milli sporcu Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Çorum Belediyesi GSK sporcusu, milli raket Görkem Öçal, Belçika SPA ve Fransa Metz'te yapılan Masa tenisi WTT Youth Contender Open turnuvalarında U11 Kategorisinde hem Fransa’da hem de Belçika’da tek erkeklerde şampiyon olarak ülkemize 2 altın madalya birden kazandırdı. Milli sporcu, Dünya Uluslararası Masa Tenisi Turnuvalarının en önemli açık turnuvalarından olan puanlı WTT Contender turnuvalarında şampiyonluk yaşayan ilk Türk sporcusu olarak tarihe geçti.

Kupa ve madalyalarla birlikte Çorum’a dönen milli sporcu Görkem Öçal, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Kulüp Başkanı Nadir Solak, Antrenörler ve hocalarında yer aldığı ziyarette Görkem Öcal, kupaları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teslim etti. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımını makamında ağırlamaktan memnun olduğunu dile getiren Başkan Aşgın, şampiyon sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Milli sporcu Görkem Öçal’ın masa tenisinde ülkemizin ve Çorum’un gururu olduğunu söyleyen Başkan Aşgın, “Masa tenisinde çok önemli bir başarıya imza atarak, U11’de dünyanın en iyileri listesinde birinci sırada yer alan Görkem’i, bize gururu yaşattığı için tebrik ediyorum. Ayrıca, Çorum Belediyesi GSK Spor Kulübümüzün yöneticilerine ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

4

Son Güncelleme: 28.02.2022 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2022-02-28 12:34:40

Koskoca Belediyeye çeyrek altın olmamış..

Avatar
Bayindir 2022-02-28 13:45:32

MaasAllah.. Nice basarilara imza atarsaniz.. Yolun acik olsun

Avatar
Çorum'lu 2022-02-28 16:29:03

Allah yolunu, bahtını açık etsin İNŞALLAH. ÇORUMUMUZUN GURURU HELAL OLSUN.