Düvenci’nin gençleri istedi, Ahlatcı söz verdi

08 Mayıs 2023 Pazartesi 11:49
Düvenci’nin gençleri istedi, Ahlatcı söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Düvenci Beldesi'ni ziyaret etti. Daha önce gerçekleştirdiği ziyarette Düvenci gençlerinin halı saha talebini öğrenen Ahlatcı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüğünü, beldeye halı saha yapılacağı bilgisini paylaştı.

Düvenci Beldesi'nde gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlardan destek isteyen Ahlatcı, "Ben sizlerin Çorum'u için varım. Sizlerle birlikte çalışacağımız, projelerimizi hayata geçireceğimiz bir dönem için desteklerinizi bekliyorum."dedi.

SPOR BAKANI KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Daha sonra Düvenci Beldesi'ndeki gençlerle bir araya gelen Ahlatcı, halı saha yapılacağını söyledi. Gençlerin taleplerini dinleyen Ahlatcı, "Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşerek halı saha yapılması için gerekli adımları attık. Böylece gençlerimizin daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacağız. Bu vesileyle hiçbir zaman taleplerimizi geri çevirmeyip bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ahlatcı'nın beledeyi ziyaretine Düvenci'nin başarılı Belediye Başkanı Necmettin Yalçın da eşlik etti.

Son Güncelleme: 08.05.2023 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atma ziyaaa 2023-05-08 14:52:36

Düvenci Belediye Başkanı'nın başarılarını sayar mısınız lütfen?

Avatar
Atma Ziyaya 2023-05-09 01:53:13

Belliki Düvenci'ye biliyorsun samimi bir şekilde değerlendirme becerin varsa öncesini ve şimdiki durumu başkasının yazmasına ihtiyacın kalmadan neler olduğunu görürsün.

Avatar
Şaka 2023-05-09 06:12:54

Düvenciye daha halı saha yapılmadı mı cidden!!! Ben bu halı saha olayını yıllar öncesinden duydum sanki...olsun geç değil yaparlar