Efelere sponsor oldu

Hemşehrimiz Dr. Mehmet Yörübulut’un sahibi olduğu tıp merkezi voleybolcuların sağlık sponsoru oldu.

22 Temmuz 2020 Çarşamba 14:08
Efelere sponsor oldu

Çorum’u Türkiye 2.Voleybol liginde temsil edecek olan Sungurlu Belediyesi Voleybol takımlarına, Ankara Acıbadem Hastanesi Başhekimi hemşerimiz Dr. Mehmet Yörübulut’un sahibi olduğu Ankara Primer Tıbbı Görüntüleme Merkezi sağlık sponsoru oldu.
Sungurlu Belediyesi Voleybol takımlar Başantrenörü Mustafa Özdemir, 2020-2021 sezonunda Türkiye 2. Voleybol liginde mücadele edecek olan filenin efelerine Ankara’dan Primer Tıbbı Görüntüleme Merkezi sahibi ve aynı zamanda Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi hemşerimiz Dr. Mehmet Yörübulut’un sağlık sponsor olduğunu açıkladı.
Özdemir, yaptığı açıklamada şöyle dedi;“Gençlerimize yönelik yaptığımız bu güzel çalışmalarımız, ses getirmeye devam ediyor. Voleybol takımımızı yakinen takip eden ve her zaman takımımızın yanın da olan yardımlarını esirgemeyen Dr. Mehmet Yörübulut hocamıza gençlerimiz ve Sungurlumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” voleybol ligleri Eylül ayında başlayacak, bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağırlık ve kondisyon çalışmalarımızı bu ay sonu bitireceğiz. Ağustos başı itibariyle salon çalışmalarımız başlayacak, lige en güzel şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bunun için gerekli tüm imkanları bizlere sağlayan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ve kulüp başkanımız Bahri Sezen'e teşekkürlerimi iletiyorum."

Son Güncelleme: 22.07.2020 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.