Efsane hocaya duygu yüklü jübile

Çorum basketbolunun duayen ismi, onlarca antrenör ve binlerce sporcu yetiştiren Yaşar Yılmaz, 36 yıllık antrenörlük kariyerini görkemli bir jübile ile sonlandırdı.

23 Ocak 2023 Pazartesi 22:48
Efsane hocaya duygu yüklü jübile

Çorum basketbolunun duayen ismi, onlarca antrenör ve binlerce sporcu yetiştiren Yaşar Yılmaz, önceki gün düzenlenen renkli ve görkemli bir organizasyonla 36 yıllık antrenörlük kariyerini sonlandırdı.

36 YILLIK BÜYÜK EMEK

1987 yılında başladığı basketbol antrenörlük kariyerini jübile ile noktalayan Yaşar Yılmaz için Basketbol İhtisas Kulübü tarafından veda programı düzenlendi.

YOĞUN KATILIM, YOĞUN İLGİ

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve şölen havasında geçen organizasyona, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ayşe Şenyuva, Basketbol İl Temsilcisi Ali Karabıyık, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü (BEDER) Başkanı Deniz Kılıç. Çorum'un önde gelen spor adamları, antrenörler, çok sayıda sporcu ve veli katıldı.

HEDEFİ İYİ BİR SPORCUDAN ZİYADE İYİ BİR İNSAN YETİŞTİRMEK OLDU

Duygu yüklü programda konuşan Yaşar Yılmaz,  davetlerine icabet eden tüm spor camiasının neferlerine teşekkür etti. 1987 yılında başlamış olduğu antrenörlük kariyerine nokta koyacağı için oldukça duygulandığını belirten Yılmaz, "Antrenörlüğüm süresi içerisinde yüzlerce, binlerce çocuğumuza ve gencimize basketbolun dışında spor ahlakını da aşılamaya çalıştım. İyi bir sporcudan ziyade, iyi bir insan yetiştirmekti en büyük hedefim. Bunu da yetiştirdiğim sporcular ile başardığımı düşünüyorum' dedi.

KARİZMA ŞOV GÖSTERİSİ

Plaket töreninin ardından Bursa'dan gelen ve büyük alkış toplayan ’Karizma Şov’ gösterisigerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 24.01.2023 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adam gibi adam 2023-01-24 14:43:49

değeri bilinmeyen insanlardan biriydi.yolu açık olsun

Avatar
usta 2023-01-24 18:56:34

yaşar yılmaz ismi çorum spor camiası için büyük bir değerdir. ama böyle azimli bir insanı bile bazı şeylerden soğutacak kişiler ilimizde yöneteticilik yapıyor. sonrasında da başarısızlıktan vizyonsuzluktan bahsediyoruz. yaşar hocanın önünü kesenler, başarısını istemeyenler ne düşünüyordur şimdi. bu şehir yaşar yılmaza bir teşekkür borçlu

Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2023-01-24 19:25:01

Tüm emeklerine teşekkür etmekten başka elimden bir şey gelmez hocam. Saygılar sunyorum.

Avatar
adil 2023-01-26 09:17:41

Yaşar Hocam çorumda yıllar önce başlayıp çorumluya basketbolu sevdiren yüzlerce çocuk yetiştiren değerli bir hocamızdır çocuklarımızda ve basketbol branşına emeği çoktur işini bu kadar seven hocamızın yolu her daim açık olsun