Ehliyet ibraz etmeyen bilet alamayacak

Pazar günü oynanacak Samsunspor maçında ehliyet ibraz etmeyenlere bilet satılmayacak.

06 Aralık 2019 Cuma 18:49
Ehliyet ibraz etmeyen bilet alamayacak

Yeni Çorumspor Genel Koordinatörü Oğuzhan Yalçın, Pazar günü oynayacakları Samsunspor maçının biletlerini ehliyet ibraz etmeyenlere satmayacaklarını söyledi.

Yalçın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Bizler Yeni Çorumspor Kulübü olarak, Samsunspor maçının biletlerini 700 adet olmak üzere Samsunspor yönetimine teslim etmiş bulunmaktayız. Konuyla ilgili olarak taraftarımızdan gelen yoğun mesajlar nedeniyle bu maçın biletlerini almak isteyenlere ehliyet gösterme zorunluluğu kararı aldık. Hatırlanacağı üzere daha önce satışa çıkartılan biletlere kimlik gösterme mecburiyeti koymuştuk. Ancak kimliklerde kimin hangi şehirli olduğuna dair bir ibare yer almamaktadır. Yoğun bir talebin olduğu bilet satışlarımızla Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan, yakınen ilgilenmekte ve saat başı tarafımdan bilgi almaktadır. Konu emniyet birimlerimiz tarafından da yakın takibe alınmış olup, maç günü kimlik kontrolü yapılacaktır. Bazı kişilerin Samsunlu futbol severler adına bilet temini uğraşı içerisinde oldukları da tarafımızdan bilinmektedir. Bu tutumu sergileyenler hakkında bizim kulüp olarak yapabilecek bir şeyimiz yok. Bu tutumu sergileyenler için takdiri Çorum halkına bırakıyoruz. Bizler Yeni Çorumspor Kulübü olarak Samsunspor maçında gerek taraftarlar gerekse de yönetim bazında en ufak bir olumsuzluk yaşanmaması adına maç saatine kadar yoğun bir mesai harcayacağız"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İstanbulsa 2019-12-06 19:23:16

Nüfus kaydım ve Doğum yerim Çorum ancak ehliyeti İstanbul'dan aldım. Maça gidemezmiyim?

Misafir Avatar
Doğrubilgi 2019-12-06 21:22:30 @İstanbulsa

alem adamsın. :D sen bence gelme maça bu kafayla

Beğenmedim! (2)
Avatar
Salim 2019-12-06 19:09:38

Bu yönetimi dengeli hareket etmeye davet ediyorum. Çocuk gibiler. Bir gün istifa ediyor . Sonra yine , Sonra da yine istifa tehdidi

Avatar
Tolga 2019-12-07 12:43:23

Ehliyet ve ruhsat lütfen. Buyurun memur bey. Muayine ve trafik sigortası tamam buyurun maça girebilirsiniz.

Avatar
Mertçe 2019-12-07 21:17:00

Asıl seni ve Hamit Işık'ı stada almamalılar. Dün takım karıştıranlar bugün genel kaptan oluyorlar.