En az kamp alanı Çorum’da!

Türkiye'de Ege'den sonra en fazla kamp alanının bulunduğu Karadeniz Bölgesi arasındaki illerde Çorum, en az kamp alanına sahip il oldu.

07 Haziran 2021 Pazartesi 11:10
En az kamp alanı Çorum’da!

Yaz aylarının gelmesi ve koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte vatandaşların en çok merak ettiği kamp alanları ile ilgili çalışma yapıldı. Bu kapsamda Karadeniz Bölgesi’nde 97 kamp alanı bulunuyor.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte vatandaşlar doğal alanlarla buluşmaya başladı. Bu kapsamda ülke genelinde kamp alanları belirlendi. En çok kamp alanı Ege Bölgesi’nde yer alırken, ikinci en çok kamp alanı ise Karadeniz Bölgesi’nde yer alıyor. Karadeniz Bölgesi’nde 97 kamp alanı bulunurken, en çok kamp alanı bulunan şehir ise Rize oldu. Rize’de 17 kamp alanı bulunurken, Artvin, Bayburt, Tokat ve Kastamonu’da ise 1 kamp alanı bulunuyor. İkinci sırayı alan Ordu’da kamp alanı sayısı ise 12 olarak belirlendi. En çok kamp alanı olan şehirlerde üçüncü sırada bulunan Düzce ve Sinop’ta 10’ar kamp alanı bulunuyor. Bolu, Bartın ve Karabük’te kamp alanları sayısı 7 olarak belirlenirken, Giresun’da 5, Samsun ile Amasya’da sayı 4 olarak belirlendi. Zonguldak’ta 3, Çorum ve Gümüşhane’de 2’şer kamp alanı bulunuyor.

İHA

Son Güncelleme: 07.06.2021 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cahil vatandaş 2021-06-08 13:43:20

bence tanıtıma gerek yok .yaylalar tertemiz kalsın. insan elinin dokunduğu yer kirleniyor.

Avatar
Çorumlu 2021-06-07 14:39:26

Çorumun yayları ne güne duruyor. En güzel kamp alanları buralardadır. Çorumun tanıtımın yapamıyorlar ki, Çorumumuzdaki yaylaları, Çorumlular bilmiyorlar. Ortaköyümüzde Yaylacık yaylası var, tam kamp yapılabilen doğa harikası, kim biliyor. Basiretsiz siyasilerin olduğu müddetçe Çorumumuz hep geriye gidiyor. Aldıkları oylar HARAM olsun.

Avatar
Çorumlu 2021-06-07 15:01:42

Düzeltme Ortaköy Yaylacık yaylası değil, Karlıca Yaylası Kavakalan köyü sırtlarındadır

Avatar
uğurludağ 2021-06-07 16:38:55

uğurludağ da da çok güzel kamp alan ları var beyoğlu yaylası, savran, darlık yaylaları var görülmesi gereken yerler tavsiye ederim.

Avatar
Orhan 2021-06-09 01:27:53

Kamp alanı demek Orman demek değil. Kamping, yeni elekrik su tuvalet olacak.