Federasyon tarihinde bir ilki başardılar

Milli Sporcumuz Ebru Acer Avrupa Şampiyonasında finale kalarak tarihi bir başarıya imza attı

18 Eylül 2019 Çarşamba 20:26
Federasyon tarihinde bir ilki başardılar

Özel Sporcular Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası için İsveç’te mücadele eden milli sporcumuz Ebru Acer Avrupa ikincisi oldu.

16 Eylül’de başlayan ITTF PTT 2019 Avrupa Şampiyonası İsveç’in Helsinborg kentinde sürüyor. Şampiyonada Kafile Başkanı Abdullah Polat, Antrenörler Mesut Kuşgöz ve Sedef Kuşgöz gözetiminde  Türkiye’yi temsil eden A Milli Takımı özel sporcusu Ebru Acer finale kalarak Türkiye Özel Sporcular Federasyon tarihinde bir ilki başardı. Finalde Rus rakibi ile karşılaşan Ebru Acer, rakibine yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

Milli Takım Özel Sporcular Antrenörü Mesut Kuşgöz, Federasyon Başkanı Birol Aydın ve yönetim kuruluna, Ebru Acer’i yetiştiren Kulüp Antrenörü Bülent Baran’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.