Fifa Qailty belgeli saha

Çorum’un Ortaköy ilçesine yapılan Fifa Qality belgeli 480 kişilik tribünlü sentetik çim sahada bitme aşamasına geldi. 

18 Nisan 2023 Salı 12:34
Fifa Qailty belgeli saha

Çorum’un Ortaköy ilçesine yapılan Fifa Qality belgeli 480 kişilik tribünlü sentetik çim sahada bitme aşamasına geldi..

Ortaköy Belediye Başkanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile İlçeye Fifa QALİTY belgeli 480 kişilik tribünlü sentetik çim saha ve voleybol, basketbol sahası ile Gençlik Merkezi yapımı hususunda anlaşmaya varılmıştı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, projelerin hizmete girmesine sayılı günler kaldığı bilgisini paylaşarak emeği geçenlere teşekkür etti. 
Fifa Qailty: Futbolcular için; suni çim kalitesi ve güvenliğini standardize etmek ve suni çim teknolojisindeki gelişmelere teşvik etmek için oluşturulmuş bir konsept.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2023-04-18 23:31:51

1000 nüfuslu bir ilçeye 4 tane futbol sahası fazla degilmi .milletin paralarını israf etmekten başka birşey değil .kamu imkanlarını israf etmeyin

Avatar
Su pudra tozu nelere kadir 2023-04-18 15:25:17

480 kisi cok fazlaymis. Artik sampiyonlar ligi finali ya da 2026 dunya kupasi finali Ortakoyde oynanir. Sonucta FIFA QUALIYT belgeli stad. Yaparsa Taner Isbir yapar, gerisi hava civa :)

Avatar
Secaatin gül 2023-04-19 20:18:21

Allah aşkına birisi şu adamı durdursun cehaletin siyasete girmiş hali bu adam etrafındaki kabilesi ile devlet imkanlarını yagmalayan gorgüsüzlügün takım elbise giymiş halidir .