Galibiyet yüzü göremeyen Başkan aday değil

Çorum Belediyespor Kulübü 25 Mayıs'ta kongre kararı alırken, Kulüp Başkanı Ömer Balaban yeniden aday olmadığını açıkladı

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:38
Galibiyet yüzü göremeyen Başkan aday değil

Çorum Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, 25 Mayıs 2918 tarihinde olağan genel kurula gitme kararı aldı.
Kulüp Başkanı Ömer Balaban, hafta sonu oynanan Kızılcabölük maçı sonrasında yönetim kurulu olarak toplandıklarını ve kulübün geleceği ile ilgili önemli bir karar aldıklarını söyledi. Yönetim Kurulu toplantısında sezon sonu yapılacağına daha önce karar verilen olağan genel kurul tarihini netleştirdiklerini açıklayan Balaban, genel kurulun 25 Mayıs 2018 Cuma günü toplanacağını duyurdu. Balaban, genel kurulun yer ve saatinin ise önümüzdeki günlerde kesinleşeceğini de sözlerine ekledi.

Yeni sezonda kulüp başkanlığına aday olmayacağını daha önceden kamuoyuna açıkladığının altını çizen Balaban, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etti. Kırmızı-Siyahlı renklere gönül vermiş birisi olarak yeni oluşturulacak olan yönetime şimdiden başarılar dilediğinin altını çizen Kulüp Başkanımız Ömer Balaban, "Çorum sevdalısı biri olarak bizim renklerimizin Kırmızı-Siyah olduğunun bilinmesini istiyorum. Dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Yeni oluşturulacak olan yönetime şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-05-01 09:48:29

Büyücünün çırakları da beceremedi? Yakında Çorum futbolu bitecek. Kına yaksın bazı spor yazarları

Avatar
Emanetçi 2018-05-01 18:26:09

Emanetçi başkanlardan daha başka sonuç beklenmezdi. Şimdi Birilerinin adı başkanlık için geçiyor ancak Zeki Gül Hamit Işık'tan başkasını tanımaz büyücü ve çırağı yani Elvan Yılmaz iyi bilir.