Gelecek sezon maçlar yeni stadyumda

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Ahmet Sami Ceylan, Çorum FK’nın 2020-2021 sezonunda maçlarını yeni stadyum oynayacağını açıkladı.

28 Mayıs 2020 Perşembe 17:01
Gelecek sezon maçlar yeni stadyumda

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Ahmet Sami Ceylan, yeni stadyumun yapımın tamamladığını ve Çorum FK’nın 2020-2021 sezonunda maçlarını burada oynayacağını açıkladı.

Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki incelemeler sırasında çeşitli konular hakkında açıklamalar yapan Milletvekili Ceylan, Çorum Belediye tarafından yaptırılan ve Spor Bakanlığı’na devri söz konusu olan Yeni Stadyum ile ilgili de son bilgileri paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte bir araya geldiklerini belirten Milletvekili Ceylan, herkesin merak ettiği konulardan biri olan yeni stadyumla ilgili bilgi verdi.

2020-2021 sezonunun başlamasıyla birlikte Çorum FK’nın maçlarını yeni stadyumda oynayacağının altını çizen Ceylan, “2020-2021 sezonu hangi ayda başlar bilmiyorum. Bildiğim tek şey Çorum FK maçlarını yeni sezonda burada oynayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

AMATÖRE ALTERNATİF SAHALAR

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve diğer sentetik sahaların yerine Millet Bahçesi yapılacağını belirterek, amatör maçların oynanması için de alternatif sahaların yapılacağını açıkladı.

Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki incelemelerin ardından yaptığı açıklamada eski stadyumun yerinin nasıl değerlendirileceğini hatırlatan Milletvekili Ceylan, Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nın yerine Millet Bahçesi yapılacağını belirtti. Ceylan, burada bulunan ve amatör kulüplerin kullandığı 1 ve 2 No’lu sahaların yerine alternatif sahalar yapacaklarını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak daha önce bakanlık nezdinde yaptıkları görüşmelerde Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu’nun yerine çok kapsamlı bir Millet Bahçesi yapılacağını anımsatan Ceylan, bu alanda bulunan 1 ve 2 No’lu sahaların yerine alternatif sahaların yapılması ve amatör kulüplerin mağdur edilmemesi adına çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.05.2020 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-05-28 17:55:39

Açılış Fenerbahçe Çorumspor arasında oldu. Şehire İNSAN AKSIN. FUTBOL TURİZMI ile şehrimiz coşar.

Avatar
1967 2020-06-02 16:32:33

Açılış maçı italyan temsilcisi torino ile olabilir duyumlar o yönde :)

banner165