Genç futbolculara usta nasihatı

Çorumspor yönetimi ve Teknik Direktör Yusuf Tokuş, alt yapıdaki futbolcularla buluştu

01 Aralık 2017 Cuma 20:33
Genç futbolculara usta nasihatı

Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumluları Mustafa Altukaya, Sinan Özdilli, Genel Kaptan Kenan Aşkan ve Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, altyapıdaki futbolcularla bir araya geldiler. İlk olarak 2 No’lu Sentetik Saha’da antrenman yapan U15 ve U17 takımları ziyaret edildi. Burada Altyapı Sorumlusu Mehmet Arduç, teknik direktörler Selim Sümer, Selahattin Karaca, antrenör Hayrettin Karaca ve kaleci antrenörü Sebahattin Çoban ile bir süre görüştüler. Ziyaret sırasında genç futbolculara hitaben konuşan Teknik Direktör Yusuf Tokuş, alt yapının önemime vurgu yaptı. İyi bir futbolcu olabilmek için beslenmeden uykuya, antrenmanlarda hırslı ve istekli olmaya önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Tokuş, bununla birlikle antrenörlerin ne söylediğine iyi kulak verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Ziyaret sonrasında genç futbolculara tatlı ikramında bulunuldu.

Tokuş, daha sonra 2 No’lu Saha’da çalışma yapan Ulukavakspor antrenörü Yusuf Aydemir ve 1 No’lu Saha’da takımını çalıştıran Kültürspor antrenörü Hasan Gürbüz ile de tanışma fırsatı buldu. Daha sonra Mimar Sinan Sahası’na geçen Altunkaya, Özdilli, Aşkan ve Tokuş burada da U16 ve 19 takımlarını ziyaret ettiler. Burada teknik direktörler Hüseyin Eğer ve Ömer Özer ile bir süre sohbet eden Tokuş, genç futbolculara başarı dileklerini iletti, ayrıca tatlı ikram etti.

Son Güncelleme: 01.12.2017 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.