Gençler davet etti, Ceylan sahaya indi

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve parti yöneticileri gençlerle halı saha maçında buluştu.

12 Haziran 2021 Cumartesi 12:45
Gençler davet etti, Ceylan sahaya indi

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan AK Gençlik ve Vefa Spor’un birlikte düzenlediği gençlerle dostluk maçında sahaya çıktı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesiyle halı sahaların yeniden açılmasını fırsat bilen gençler,  Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a dostluk maçı davetinde bulundular. Gençlerin davetini geri çevirmeyen Ceylan, Millet Bahçesi’nde bulunan halı sahada gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Vefa Spor Kulübü Başkanı Ferhat Arıcı gençlere eşlik etti.

Son Güncelleme: 12.06.2021 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saim 2021-06-13 10:37:39

haşim müdür top oynar mıymış? Şu makam ve rütbeleriniz siyasi makamlarınız olmazsa sizin hiç biriniz bir araya gelmezsiniz. Birbirinize rol kesiyorsunuz. Samimi olun, dürüst olun adil olun. Herkes birbirine karakteri, sevgisi ve saygısı sebebiyle bir araya gelmiş değiller. Temel sorun samimiyet yok. Allah sonumuzu hayreylesin. 15 benzemez bir araya gelmiş. Samimiyet dürüstlük esas alınsa ammaa zorb

Avatar
Emre 2021-06-13 10:31:11

tuzunuz kuru topta oynayın futbol da oynayın. Büyük bir hizmet ve başarı tebrikler ak kadrolar!!!!!!!!!

Avatar
hübeyin 2021-06-13 10:34:24

yolu bakım isteyen köyleri ve yolları dolaşın, millete hizmet edin. milletin derdi ne? Bunların keyfi ne? Neymiş Ak Kadrolar milletle berabermiş gençlerle berabermiş imajı mesajı. hey gidi dünya hey