Gençlik Kampları Sıklık’ta başladı

Çorum Belediyesi, gençlik kamplarıyla ilgili çalışmalarını başlattı.

18 Kasım 2020 Çarşamba 17:13
Gençlik Kampları Sıklık’ta başladı

Çorum Belediyesi, gençlik kamplarıyla ilgili çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim öncesi söz verdiği projeleri arasında yer alan Gençlik Kamplarının ilk çalışmaları Sıklık Tabiat Parkı içerisinde başladı.

Gençlerin en büyük hazineleri olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, gençler için en güzel mekanları tahsis etmeye devam ettiklerini söyledi. Belediye bünyesinde gençlerin eğitim, kültür, spor ve sanat faaliyetlerini yapabilecekleri mekanlar oluşturduklarının altını çizen Başkan Aşgın, tüm bunlarla birlikte gençliği doğayla buluşturmak ve gençlerin doğa sevgisini artırmaya yönelik gençlik kamplarıyla ilgili çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Gençler için en güzel ve en uygun mekanları tespit etmek için detaylı bir çalışma yaptıklarını söyleyen Aşgın, “Çatak’ta ve Sıklık’ta olmak üzere iki gençlik kampı kuracağız. Sıklık’taki çalışmalarımız başladı. İnşallah 2021 yılının ilkbaharında kampları tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız.” Dedi.

Gençleri çok önemsediklerini ve onların fikirlerine değer verdiklerini belirten Başkan Aşgın, “Seçim dönemi taahhüt ettiğimiz projelerimizden biri de Gençlik Kamplarımızdı. Sıklık Bölgesinde, çok özel bir yeri gençlerimiz için hazırlıyoruz. Gençlerimiz buralarda doğa sevgilerini ve bilinçlerini güçlendirecek, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekler.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Sıklık Tabiat Parkında başlayan çalşımaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İnceleme gezisinde Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Zübeyir Tuncel ve Murat Erdem de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2020-11-18 19:19:28

Murat erdem mi o? Hani külcü ekibi yoktu. Sayın il başkanı kalp krizi geçirmesin şimdi?

banner165