Gençlik spor taşınıyor

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yavruturna Mahallesi Gazipaşa Sok No 66 adresindeki yeni binasına taşınıyor.

25 Ocak 2020 Cumartesi 13:36
Gençlik spor taşınıyor

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor.

Uzun yıllardır Gazi Caddesi Yunus Emre Parkı karşısındaki Atatürk Spor Salonu üstündeki binasında hizmet veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu’nun bakanlığa bağlanmasıyla birlikte mevcut bina yetersiz kaldı. Yavruturna Mahallesi Gazipaşa Sok No 66 adresinde bulunan bina KYK ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Binaya taşınma işlemleri büyük oranda tamamlandı. Birimler yeni binada bu haftadan itibaren tam olarak hizmet verilmeye başlayacak.

Kaynak:Çorum Hakimiyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-01-25 15:06:12

Taşınsa ne olacak aynı zihniyet devam ediyor. Olan Garibana oluyor, öncelikle il müdürünün değişmesi gerekiyor. Haksızlık yapmayacak, işini düzgün yapanları desdekleyecek çalışmayanlara karşı durabilecek hakkaniyetli bir İl Müdürüne ihtiyaç var.

Avatar
Çorumluu 2020-01-25 22:45:29

Havuzun catisi bitmedi.yagan kar ve yagmurlar mahvetti o guzelim tesisi.zamansiz cati tamirati.