Gül davet etti, Büyüekşi Çorum’a geliyor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül'ün daveti üzerine Çorum'a geliyor.

26 Nisan 2023 Çarşamba 23:10
Gül davet etti, Büyüekşi Çorum’a geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül’ün daveti üzerine Çorum’a geliyor.

GÜL TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefon görüşmesi yapan ve Çorum’a davet eden Milletvekili Adayı Zeki Gül, Büyükekşi’nin Çorum FK’nın kendi sahasında oynayacağı Düzcecam Düzcespor karşılaşmasını izlemek üzere Çorum’a geleceğini bildirdi.

DÜZCE MAÇINI İZLEYECEK

Gül, Çorum FK’nın çıkarlarını korumak adına bu zamana kadar elinden gelen her şeyi yaptığını, bundan sonraki süreçte de yapacağını açıkladı. Çorum FK’nın b günlere gelmesinde büyük emekleri olduğunu aktaran Gül, davetini geri çevirmeyen ve hafta sonu oynanacak olan karşılaşmayı tribünlerden izleyecek olan Büyükekşi’ye teşekkür etti.

O KUPA ÇORUM’A GELECEK

Gül, şöyle dedi: “Çorum FK bilindiği gibi daha önceden Çorum Belediyespor’du. Çorum Belediyespor’u 3. Lig’e çıkarttıktan sonra ismi ve yönetimi değişerek yoluna devam ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın çıkarlarını korumak ve her zaman onun yanında olmak bizim görevimiz. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşım da olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Bu telefon görüşmesinin ardından Çorum’a geleceğini belirten TFF başkanımız tekrar telefonla arayarak Pazar günü Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak olan Düzcecam Düzcespor karşılaşmasına geleceğini belirtti. TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra Çorum’a İcra Kurulu Üyesi Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Müslüm Özmen ve ülkemizin önemli iş adamları da gelecek. Ligde son 4 haftaya girerken takımımızın sezon sonunda kupayı Çorum’a getireceğine inancım tam. Taraftarımızın da içi rahat olsun. Bu sezon sonunda o kupa Çorum’a gelecek. Hep birlikte başaracağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 26.04.2023 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediyeci 2023-04-26 23:25:59

Alacada seni belediye başkanı adayı bile yapmadılar bı yerlere geldin.corunspora cebindenmi harcadın kuruş?? Allah yarına bırakır yanına bırakmaz.

Avatar
Ulukan 2023-04-27 00:58:04

Seyircisiz maça mı davet ettin, sahi cezayı kim verdi? Kral hareket valla. Seyircisiz olduğundan haberi yok belli ki, bu kadar alakalı işte

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-27 06:25:52

Seyircisiz maça geliyor. Allah aşkına seni kim Futbol'un başına getirdi. Futbol'u, bilen de Başkan oluyor, bilmeyen de. TÜRKİYE de Berber'den Kasap olmaz, Kasap'dan Berber olmaz. Yaptım oldu, ile TÜRKİYE yönetilemez, yönetilirse TÜRKİYE yerinde sayar, hep geri kalır. Eski den Stadyumlar yoktu futbol vardı. Şimdi stadyumlar var, futbol yok. TÜRKİYE de ki acı gerçekler. LİYAKAT olmadıktan sonra Türkiye yerinde saymaya devam edecektir.

Avatar
engin 2023-04-27 08:51:06

belediye personelllerini almışın 2 aydır peşinde gezdiriyormuşun bu arkadaşlar belediyeden resmi izinli mi? aylık maaşlarını belediye ödüyor mu? ya da ücretsiz izindeler mi

Avatar
utanmaz 2023-04-27 17:20:03

belediye personelini peşinde gezdiriyorsun. Dört personel sana hizmet ediyormuş. Belediyeye gelmeden. Müslümanlara zarar veriyorsunuz.

banner165