Gül'den taraftara uyarı

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Gül, 'Maçlarımızı sabote etmek isteyenler var' dedi ve uyardı

14 Kasım 2017 Salı 15:38
Gül'den taraftara uyarı

Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Osmaniyespor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada taraftarın daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

 Gül, hak arama mekanlarının stadyumlar olmadığını ve hukuki zeminlerde kulübün her türlü hakkını savunduklarını ifade etti.

SABOTE ETMEK İSTEYENLER VAR

Gece gündüz, yaz kış takımlarını destekleyen taraftarların heyecanını anladıklarını dile getiren Gül, ancak hak arama yerlerinin stadyumlar olmadığı ifade ederek, yönetim olarak hukuki zeminlerde kulübün tüm haklarını savunduklarını söyledi. Yaşanan olaylardan dolayı geçmişten ders alınması gerektiğinin altını çizen Kulüp Başkanı Gül, “Artık geçmişten ders almamız gerekiyor. Geçtiğimiz sezon Altay maçında yaşananlar dün gibi hafızalarımızdaki yerini koruyor. O maçta o bayrak indirilmemiş olsa belki bugün bunları konuşmuyor olacaktık. Önemli olan sayıları çok az da olsa maçlarımızı sabote etmek isteyenlere fırsat verilmemelidir. Bizim hedefimiz bellidir, o da şampiyonluktur. Çeşitli nedenlerle bizi bu hedefimizden uzaklaştıracak girişimlerden uzak durulmalıdır. Tam tersi skor ne olursa olsun kayıtsız ve şartsız destek olunmalıdır. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki, Çorum’a gelen her takım bizim misafirimizdir. Şehrimize ayak bastıkları andan itibaren kardeşlik hukuku içerisinde karşılanmakta ve aynı şekilde de uğurlanmaktadırlar. Her konuda olduğu gibi futbolda da tahribat kolay, tamirat zor iştir. Bir kişinin yaptığı hata bazen tüm şehrin adını lekeleyebilir. Bu tür davranışlardan fert fert uzak durmak zorundayız. Osmaniyespor maçı bizim için acısıyla tatlısıyla artık geride kalmıştır. Şu anda tek hedefimiz vardır, o da Elazığ Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmaktır. Geçmişte kalan maçları gündemde tutmak bizlere bir fayda sağlamaz. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızı daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165