Güreş Eğitim Merkezi yükleniyor

Çorum’da 6 dönüm alanda, 66 yatak kapasiteli, 22 konaklama ve 150 kişi kapasiteli sosyal alanlarıyla Güreş Eğitim Merkezi inşaatı devam ediyor.

19 Mayıs 2023 Cuma 13:57
Güreş Eğitim Merkezi yükleniyor

Çorum’da 6 dönüm alanda, 66 yatak kapasiteli, 22 konaklama ve 150 kişi kapasiteli sosyal alanlarıyla Güreş Eğitim Merkezi inşaatı devam ediyor.

Çorum Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla kente kazandıracağı bölgenin en kapsamlı Güreş Eğitim Merkezi’nde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

KAYNAĞIN TAMAMI BAKANLIK'TAN

Çorum’un güreşle anılan bir il olduğunu, olimpiyat, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları arasında çok sayıda Çorumlu güreşçi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Bu proje, Çorum Belediyesi'nin kendi bünyesinde hizmet satın alarak ürettiği çok özel bir proje. Türkiye'nin en güzel güreş eğitim merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz. Projenin yapımı, takibi her şeyi Çorum Belediyesi'ne ait. Finansal kısmı ise yüzde 100 oranında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılanıyor" dedi.

ŞEHİR STADI YANINDA YAPILIYOR

Şehir stadyumu yanında yer alan Güreş Eğitim Merkezi, yaklaşık 3750 m2 inşaat alanı ve 1240 m2 oturum alanına sahip olacak. Hizmet binası kısmı; ofisler, 22 adet konaklama odası, etüd ve dinlenme odaları, ıslak hacimler, sığınak, çamaşırhane gibi donatılardan oluşacak. İdari binanın yanında bir de antrenmanlar için spor salonu yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2023-05-19 21:54:27

şehir stüdyumu için otopark çözümü düşünülsün zemin mi olur,.üst geçitle karşı danmı yer bulunur çözüm üretilsin

banner165